Wpis z mikrobloga

#cloudflare Kiedy chcesz sprawdzić na downdetector jak bardzo cloudflare nie działa, ale nie jesteś w stanie, bo dd stoi na cloudflare xD
YaGo_ - #cloudflare Kiedy chcesz sprawdzić na downdetector jak bardzo cloudflare nie ...

źródło: image

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@YaGo_ Nie kojarzę, ale za jeden ze wpisów na Wykopie zgłoszono mnie na policję. Radiowozy stały pod domami członków mojej rodziny, tłumacząc im, że mają mnie wspierać, kiedy powiem że chce się zabić. Wstyd do końca życia Xd
  • Odpowiedz
  • 7
@colezka: wiec tak, byly takie hostingi plikow jak catshare, fileshark i rapidgator. Uploadowalem gry, programy, spolszczenia, ludzie pobierali ja dostawalem hajsy (przelewy na konto). Pewnego dnia wpadl do mnie dzielnicowy. Przyszedl z jakas lista jakie pytania padna na przesluchaniu, ze bede jako swiadek. I teraz najlepsze - szukali jakichs 3 anonkow (pewnie slupy XD) w sprawie, ze UWAGA sprzedawalem doladowania do telefonow a ich nie wysylalem XDDDDD na liscie pytan
  • Odpowiedz
@kapelutek_z_kociej_siersci: Dziwisz się? Przecież te modele uczą się na tym co znajdą w necie, więc nie dziwne że glupieja, jak za materiał służą im poradniki i wiedza pisana przez inne AI i tak w koło, aż będą głupsze od moderacji pewnego portalu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz