Aktywne Wpisy

Charlie666 +41
Czy była kiedyś bardziej przehajpowana gra? #gry
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Megasuper +76
Obczaj to żabka to teraz też drukarnia XD
źródło: temp_file5775394755612959956
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
źródło: temp_file5775394755612959956
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Nie szkoda mi ludzi, tylko pokazuje że większość zabiera się od k o z i e j d . . . y z inwestowaniem i #krypto
Podstawa to nie wierzyć w bajeczki ze będzie rosnąć. Trzeba mieć swoją strategie. Ja po 5 latach wiem jedno. Nie ma czegoś takiego jak kupowanie vo miesiąc i dokładanie na starość. Za 2 lata może złapać cie rąk lub coś innego. Wypadek itp itp. Ciesz się dniem dzisiejszym.
Kupuje się jak rośnie a jak spada sprzedaje się. Większości przypadków i tak trzeba ustawić sł do 10 pro w dol jak nie wyjdzie handel trade.
Nie kupujcie bajek o ikze IKE TFI że odkładasz na przyszłość. W etf płacisz koszty za utrzymanie udziału w etf więc oszczędzanie to strata na kosztach.
Przeoczyłem nVidia i szkoda że nie zainteresowałem się nią w 2015 r. Tutaj duży ukłon do wszystkich którzy wierzyli w #bitcoin bo nVidia zarobiła duże pieniądze na kartach do kopania krypto. Im więcej siedzę w temacie technologii to powiem wam ze nVidia to jest przyszłość. Jednak jak dla mnie teraz nVidia jest do sprzedania. #nvidia jako jedna dała ładnie zarobić na #nasdaq .
Wiem że #wykop #przegryw to portal z śmiesznymi kreskami i nawet pań wasaty z bębnem tutaj byk w saunie z paniami i tutaj jest dużo dziwnych ludzi ale może ktoś przeczyta to i coś wezmie dla siebie.
Ja w tym roku jestem kolejny rok już 5 na plusie i zostawiłem duży podatek kolejny rok i szykuje się że w tym będzie najlepszy... no zdarza się. I tak państwo to przepali...