@xDgg zamawiałem 18.11 z media expert do dnia dzisiejszego zamówienie wisi z statusem "nowe zamówienie", jeszcze conajmniej tydzień muszę pomęczyć sie z starym telefonem, tak jak Mireczek pisze zamów bezpośrednio ze strony apple i nie trać nerwów ani czasu na media expert.
@zenon_z_chorzowa1 w media markt powiedzieli mi ze nie mają nic na stanie ani zwyklaków ani pro, w RTV Euro na miejscu mieli tylko jedna sztukę Pro, nie mogli zamówić nawet zwykłej 17 do sklepu,bo nie mają na magazynach głównych.
@Vartorzyna Problem w tym, że ja też już zamówiłem w ME, też 18.11 xD Brałem na firmę, więc już nie chciało mi się bawić z anulowaniem i czekam. Może w tym tygodniu się uda.
@zenon_z_chorzowa1 No w każdym chyba. Tutaj mówimy o zamówieniu przez Internet, ale byłem w dwóch RTVeuro (Warszawa, Młociny i Arkadia) i w obu mi powiedzieli, że od premiery nie dostali ani jednej sztuki.
@xDgg daj znać jak juz telefonik dojdzie, chce miec jakiś punkt odniesienia, jeśli bede chciał o to z nimi wojować, nie ukrywam że chciałbym już zmienić ten telefon ze wzgledu na słabą kondycje baterii.
@Vartorzyna Spoko, dam znać, według strony ma być jutro. I u mnie to samo, przesiadka z 12, w którym mam 72% baterii i muszę ładować przynajmniej raz dziennie.
#apple #iphone #iphone17
@xDgg: to na allegro sobie zamów.