Cześć, mam u siebie Aegis Legend 2 od geekvape. Kupiłem go kilka lat temu jak rzucałem palenie i pamiętam że kupowałem wtedy premixy, zalewała baza i gotowe. Byłem teraz w galerianym stoisku z epapierosami i niby teraz są tylko gotowe z firmy P1 i jakiejś innej. 10 ml 35 zł a przecież mi to pójdzie w jeden wieczór xD nie da się nic taniej ? Zostają tylko analogi ? Jeszcze niedaleko mam salon e-dym - centrum Krakowa. Jak się teraz żyje ? Mogę kupić glikol i glicerynę w aptece czy zamawiać na allegro ? #epapierosy #vape #krakow #kiciochpyta
@sutyjelcza: Podepnę się pod temat. Polecisz którąś konkretną? Brałem stamtąd klika lat, ale ostatnio 2 partie zostawiały gorzki posmak na tyle, że je wyrzuciłem. Z kolei ta z BV mam wrażenie, że zajeżdża mi grzałki. Z resztą obecny czas wysyłki u nich to żart.
#epapierosy #vape #krakow #kiciochpyta
@sutyjelcza: Podepnę się pod temat. Polecisz którąś konkretną?
Brałem stamtąd klika lat, ale ostatnio 2 partie zostawiały gorzki posmak na tyle, że je wyrzuciłem.
Z kolei ta z BV mam wrażenie, że zajeżdża mi grzałki. Z resztą obecny czas wysyłki u nich to żart.