Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Lolenson1888 +119
Co się stało z subkulturą kuców-metali takich jak na załączonym obrazku?
Z 15 lat temu u mnie w mieście rodzinnym osoby w glanach, długich włosach i z plecakami typu kostka były widoczną częścią młodzieży i nie tylko, a dzisiaj, nie licząc koncertów rockowych, nie ma szans spotkać kogoś takiego na ulicy gdziekolwiek. Subkultury może i podupadły, ale takich kuców było przecież zbyt wielu, żeby wszyscy wymarli xD
#pytanie #metal
Z 15 lat temu u mnie w mieście rodzinnym osoby w glanach, długich włosach i z plecakami typu kostka były widoczną częścią młodzieży i nie tylko, a dzisiaj, nie licząc koncertów rockowych, nie ma szans spotkać kogoś takiego na ulicy gdziekolwiek. Subkultury może i podupadły, ale takich kuców było przecież zbyt wielu, żeby wszyscy wymarli xD
#pytanie #metal
źródło: 868E3C80-05A6-43E8-BCFD-D7151A3CE3DB
Pobierz

Ale nie, mówcie dalej jak to pispeło jedno zło.
#bekazpisu #bekazprawakow #polityka #wojna
źródło: image_picker_764D441C-469A-45ED-B536-2D71C9C8FFC0-32741-00000D681F5424B5
PobierzBądźmy też trochę obiektywni, nie klep przekazu partyjnego jak szczekaczka.
Dobrze że rząd bierze się za ruskie onuce w tym kraju ale z chwaleniem jeszcze bym się wstrzymał
@kuba-rozpruwa: Kilka paczek z jedzeniem kontra kilkaset tysięcy lewych wiz.... bądzmy obiektywni...to to samo xDDDD
J-------------e (-‸ლ)
@kuba-rozpruwa: ze mną jak z dzieckiem- mówisz i masz:
https://www.gov.pl/web/prokuratura-krajowa/informacja-o-sledztwie-dotyczacym-tzw-afery-wizowej
PS. Doczytałem jednak, są już zarzuty postawione. Zwracam honor.
W ramach śledztwa w sprawie afery wizowej zarzuty postawiono dotychczas dziewięciorgu podejrzanym, z których siedmioro przyznało się do winy. Prokuratura nie wrzuca zArZuTóW pRoKuRaTorSkIcH na stronę prokuratury generalnej, typie.
Komentarz usunięty przez moderatora