Aktywne Wpisy

zajsty +68
W 24 kolejce Harry Kane z dwoma golami.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL24
Pobierz
Krole +92
Był wykop na głównej ale spadł. Jacyś panowie walczą o klientów na bolta czy innego ubera( ͡º ͜ʖ͡º)
#trzecieoko
#trzecieoko

Zarzutu "wybierania tzipą" nie rozumiem, bo Michał jest
@cherrycherrylady: Tutaj to akurat się nie wypowiem, ale z wyglądem to jest zawsze kwestia gustu, jeden rabin powie tak, a drugi powie nie ;) Bardziej chodziło mi o to, że już od etapu listów było widać, że jest napalona na Warszawiaka, który na pewno brzydki nie jest, do tego przebojowy i wygadany, za to absolutnie nie wzbudził mojego zaufania.
Jeżeli chodzi o bycie "za
- Areczek - od początku robił w wała inne dziewczyny: a tu Julia z nim dokręca maszynę, dwie pozostałe razem, tu w traktorze jeździ z Julią, reszta razem. Chłop nakręcił się na jedną i od początku pozostałe trzymał tylko jak opcje zapasowe, gdyby Droniara coś wywinęła.
- Krzysiek - dobry, poczciwy chłopak, ale tak
Zgadzam się, że Warszawiak ani trochę nie wzbudza zaufania. I wydaje mi się, że Baśka to wyczuła, bo nie szła jak w dym, miała wątpliwości, ale chyba uznała,
@cherrycherrylady: Tutaj zgadzam się w 100%