Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xenux: Często widzę ten zarzut, że Baśka chciała szalonego, gdy sama ma emeryckie hobby. Ale tu kompletnie nie o spędzanie wolnego czasu chodzi, tylko o usposobienie. Bez dwóch zdań Baśka jest z tych głośniejszych, lubi się śmiać, wprowadza dynamikę do rozmowy i relacji, więc i tego też naturalnie szuka u rozmówcy. Na setkach widać doskonale, że daleko jej do Gabriela w spódnicy.

Zarzutu "wybierania tzipą" nie rozumiem, bo Michał jest
  • Odpowiedz
  • 3
bo Michał jest o wieeele przystojniejszy

@cherrycherrylady: Tutaj to akurat się nie wypowiem, ale z wyglądem to jest zawsze kwestia gustu, jeden rabin powie tak, a drugi powie nie ;) Bardziej chodziło mi o to, że już od etapu listów było widać, że jest napalona na Warszawiaka, który na pewno brzydki nie jest, do tego przebojowy i wygadany, za to absolutnie nie wzbudził mojego zaufania.

Jeżeli chodzi o bycie "za
  • Odpowiedz
@xenux: obejrzałam wczoraj wieczorem ponownie wszystkie odcinki od przyjazdu na gospodarstwo i dużo wniosków mam podobnych:
- Areczek - od początku robił w wała inne dziewczyny: a tu Julia z nim dokręca maszynę, dwie pozostałe razem, tu w traktorze jeździ z Julią, reszta razem. Chłop nakręcił się na jedną i od początku pozostałe trzymał tylko jak opcje zapasowe, gdyby Droniara coś wywinęła.
- Krzysiek - dobry, poczciwy chłopak, ale tak
  • Odpowiedz
@xenux Oceniam kompletnie obiektywnie, że Michał ma o wiele bardziej harmonijne rysy twarzy, kojarzy mi się z aktorem Konradem Elektrykiem. Zgoda, że ładne to co się komu podoba i czasem nawet obiektywnie bardzo atrakcyjna osoba po prostu nie trafia w personalny gust :)

Zgadzam się, że Warszawiak ani trochę nie wzbudza zaufania. I wydaje mi się, że Baśka to wyczuła, bo nie szła jak w dym, miała wątpliwości, ale chyba uznała,
  • Odpowiedz
  • 3
Michał by się jeszcze bardziej rozkręcił bez presji konkurenta i może wtedy nie byłoby to "z rozsądku" a rzeczywistego zainteresowania.

@cherrycherrylady: Tutaj zgadzam się w 100%
  • Odpowiedz
@cherrycherrylady dokładnie kompletnie inny charakter niż Grześ Wykopek czy Mateusz Introwertyk, ale przejedzie się na tym warszawiaku. @xenux Ksiek nie ma obycia, pochodzi z małej wioski, owszem w podstawówce i gimnazjum były koleżanki, ale one albo szybko znalazły sobie kogoś na wiosce albo wyjechały do miasta/zagranicę, potem pewnie chodził do jakiejś szkoły rolniczej, a tam zdecydowanie dominują faceci. Poznać dziewczynę można w zasadzie na dyskotece w remizie, a Ksiek to
  • Odpowiedz