Aktywne Wpisy
Hurr durr ceny mieszkań spadają. Tymczasem rzeczywistość. Mieszkanie z lat 70 do generalnego remontu, bez miejsca parkingowego, z czynszem na poziomie 1000 zł miesięcznie sprzedane w 6 godzin od wystawienia ogłoszenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
źródło: 1000017021
Pobierz
Petsyk +1229

źródło: 1000021960
Pobierz@przemax: dżizas jaka patola...
Jak wychowujesz dziecko w taki sposób to może i faktycznie jedyny sposób. Nigdy nie widziałem dzieci mojego brata z telefonem w ręku, choć najstarsze ma już 6 lat. Po prostu rodzice się nimi zajmują. Nie do pomyślenia, co?
Każdy wybór niesie konsekwencje.
Albo teraz się zepniesz i poświęcisz dla dziecka czas albo potem będziesz miał z nim problem.
Ale co jak tam wiem. Rób jak chcesz.
Są setki badań o szkodliwym wpływie telefonu na mózg dzieci więc nie da się tutaj zagiąć rzeczywistości
Zaniedbanie tego, na rzecz poswiecenia calego czasu dziecku to straszna glupota konczaca sie fatalnie.
Jak tylko sie da to mozna sie wspierac rodzina, dziadkami, ciotkami wujkami; ale nie kazdy ma taka mozliwosc.
Zreszta tak czy inaczej dziecko przeciez oglada bajki czy piosenki, obojetne czy na tv czy telefonie. To
To metoda dla rodziców, którym nie chce się zajmować dzieckiem. Zamiast tableta czy telefonu wystarczy dziecku dać kolorowanki i kredki co daje taki sam skutek. Telefon i tablet w takim wieku pustoszy psychikę dziecka- wpływa na problemy z mową, abstrakcyjnym myśleniem i wywołuje nadpobudliwość.
A o tym ze gry to zlo i bedziemy pokoleniem mordercow tez byly badania i artykuly :D
O metalu i rocku tez byly.
@Korax: niechaj zgadnę, mieszkacie w domu z podwórkiem i macie babcię do pomocy
to na pewno przez ten autyzm po szczepionkach ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@jmuhha: Myslalem ze dziecko nalezy do rodzicow