Zawsze kisnę srogo jak jesteś u normików coś nie tak w związku, oni się żalą i wjeżdża różowypasek i pyta czy pomagałeś w pracach domowych. Często cuck od razu z potkulonym ogonkiem wyjaśnia, że on wstawił pranie, sprzątał kibel itd. xD
Ja pier... W 21 wieku facet musi lepiej zarabiać, być lepiej wykształcony, być w topce przystojniaków, oddawać pól pensji w podatkach i jeszcze spowiadać się czy odpowiednio wyszorował kibel, bo kobieta czuje się w związku przemęczona i wszystko jest na jej głowie xD.
Kur**, to jest jakiś matrix? Dziwie się, że różowepaski tak mało dokręcają śrubę, bo przecież tym cuckom to powinno się założyć chomąto na szyje i zamiast traktora orać nimi pole xD. W 21. wieku, gdzie jest dostęp do takich niesamowitych rozrywek dawać się tak poniżać dla dostępu do pochwy? Normalny facet to powinien w dzisiejszych czasach mieszkać sam, ogarniać swoje mieszkanie minimalnym nakładem sił i te "równouprawnione" i "przeedukowane" kobiety jedynie zapraszać do siebie na weekend, a jak im coś nie pasuje, to kazać spier...
W 21 wieku facet musi lepiej zarabiać, być lepiej wykształcony, być w topce przystojniaków, oddawać pól pensji w podatkach i jeszcze spowiadać się czy odpowiednio wyszorował kibel, bo kobieta czuje się w związku przemęczona i wszystko jest na jej głowie xD
Ja pier... W 21 wieku facet musi lepiej zarabiać, być lepiej wykształcony, być w topce przystojniaków, oddawać pól pensji w podatkach i jeszcze spowiadać się czy odpowiednio wyszorował kibel, bo kobieta czuje się w związku przemęczona i wszystko jest na jej głowie xD.
@rysiekryszard: moja żona zarabia więcej niż ja, jest lepiej wykształcona, ostatnio się wzieła za nowe studia, tak więc jednak poczuwam się w obowiązku do podjęcia pewnych działan
@rysiekryszard: a najlepsze jest granie przez rózowe wieczną kartą ofiary xDDDDD k---a żymianie naszego pokolenia. Wiecznie źle i niedobrze, dyskrymianacja i p-----c. chłopy uber ales, szkoda tylko że jak któryś ma problem to z opcji terapii i wsparcia ma do wyboru żołądkową gorzka albo sznur parkside.
@rysiekryszard: Czasy się zmieniają... kiedyś Chomąto zakładało się babom, a dzisiaj facetom... Kiedyś rządził Biały kolor, dzisiaj ciemno/czarny └[⚆ᴥ⚆]┘
@Dante555 w tym, że to oznacza, że mężczyzna ma po powrocie zrobić pranie, sprzątnąć dom oraz wyczyścić meble i łazienkę, gdy kobieta wykonała ciężką pracę domową pomalowania paznokci i wstawienia wody w czajniku, tylko okazjonalnie przerywana półtoragodzinnym doomscrollingiem.
@rysiekryszard: tylko ze większość związków nie wygląda tak że facet zarabia dużo więcej, albo jest e topce przystojniaków. Tylko większość związków wygląda tak, że facet tyra na magazynie, wraca do domu i gra z kumplami w gierki albo ogląda coś na kanapie i nie pomyśli że trzeba zrobić pranie albo wynieść śmieci, bo ma babe to ona powinna się tym zająć
@rysiekryszard: @Kojot2077 gdzie widzieliście takie przykłady? XDD bo ja np wśród rodziny, znajomych widzę tylko normalne związki, gdzie facet jest facetem a kobieta kobietą,
nie widziałem ani jednego takiego związku/małżeństwa które tutaj przedstawiacie
czyżbyście to wymyślili? lub przeczytali w internecie a wiadomo że jak coś pisze w internecie to musi być prawda XDD żeby pasowało do jakiegoś dziwnego świata który sami sobie budujecie sprzed komputerka? nieeeee, to niemożliwe XDD
@Dante555: spierolina tego nie zrozumie, bo całe życie osrany kibel czyściła za niego mama. Kobieta ma być wdzięczna za to, że może uprać śmierdzące łachy, zmyć po nim gary i wyczyścić sracz w zamian za dorzucenie się do połowy czynszu z wypłaty magazyniera xd
Kur**, to jest jakiś matrix? Dziwie się, że różowepaski tak mało dokręcają śrubę, bo przecież tym cuckom to powinno się założyć chomąto na szyje i zamiast traktora orać nimi pole xD. W 21. wieku, gdzie jest dostęp do takich niesamowitych rozrywek dawać się tak poniżać dla dostępu do pochwy? Normalny facet to powinien w dzisiejszych czasach mieszkać sam, ogarniać swoje mieszkanie minimalnym nakładem sił i te "równouprawnione" i "przeedukowane" kobiety jedynie zapraszać do siebie na weekend, a jak im coś nie pasuje, to kazać spier...
#przegryw #blackpill #rozowepaski #zwiazki #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
@rysiekryszard: do or die
Normalny facet nie pisze elaboratow na wykopie z zamaskowanym placzem, bo sobie nie moze znalezc normalnej kobiety xD
@rysiekryszard: moja żona zarabia więcej niż ja, jest lepiej wykształcona, ostatnio się wzieła za nowe studia, tak więc jednak poczuwam się w obowiązku do podjęcia pewnych działan
k---a żymianie naszego pokolenia.
Wiecznie źle i niedobrze, dyskrymianacja i p-----c. chłopy uber ales, szkoda tylko że jak któryś ma problem to z opcji terapii i wsparcia ma do wyboru żołądkową gorzka albo sznur parkside.
Czasy się zmieniają...
kiedyś Chomąto zakładało się babom, a dzisiaj facetom...
Kiedyś rządził Biały kolor, dzisiaj ciemno/czarny └[⚆ᴥ⚆]┘
@greenbong: z definicji wiekszosc ludzi jest przecietna, wiekszosc Polek to tez nie sa jakies modelki
nie widziałem ani jednego takiego związku/małżeństwa które tutaj przedstawiacie
czyżbyście to wymyślili? lub przeczytali w internecie a wiadomo że jak coś pisze w internecie to musi być prawda XDD żeby pasowało do jakiegoś dziwnego świata który sami sobie budujecie sprzed komputerka? nieeeee, to niemożliwe XDD