Wpis z mikrobloga

Xiaomi się zaktualizował i oczywiście zrobili tak żebym miał gorzej teraz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vieniasn: ja po zakupie telefonu, pierwsze co robię to wyłączam aktualizację. Aktualizuję tylko wtedy gdy coś się pierniczy. Czyli póki co raz w życiu to zrobilem. I to nawet nie do najwyzszej aktualizacji. Polecam. Wszystko działa i jest git i w ogóle super
  • Odpowiedz
@vieniasn: Dwa lata temu przesiadłem się na Redmi z Sonego, jeżeli chodzi o interfejs był to swego rodzaju skok do szamba w porównaniu do moich dwóch poprzednich telefonów od Sonego, wszędzie reklamy, nawet w głupim odtwarzaczu. No i nie wszystkie aplikacje można podmienić niestety. W ogóle, co mnie zdziwiło, pomimo tego że mój poprzedni sony miał chyba z siedem lat, to lepiej na nim chodziły aplikacje w porównaniu do nowego
  • Odpowiedz
ja po zakupie telefonu, pierwsze co robię to wyłączam aktualizację.

@jan_zwyklak: Zawsze wykonuję regularne aktualizacje i wybieram sprzęt o najdłuższym wsparciu i wszystko chodzi po każdej aktualizacji albo tak samo dobrze, albo lepiej. Żeby śmieszniej było, to mam obecnie budżetowego Samsunga M15 5G [4gb ram] kupionego za 480zł w X-Komie w Maju tego roku i dostałem już dwie duże aktualizacje po których jest tylko lepiej ¯\(ツ)/¯ Jedyne co pamiętam, to
  • Odpowiedz