Aktywne Wpisy

Lujdziarski +626
No debil no xD
źródło: temp_file7947764484655278937
Pobierz
hansoloxd +212
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file7947764484655278937
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Myślę, że fajnie by było gdyby "ktoś" ( ͡° ͜ʖ ͡°) znający się na rzeczy, ktoś wybitny w montowaniu filmów, chociażby na YouTube, zrzeszył wokół siebie większą ilość ludzi i za pomocą jakiejś platformy crowdfundingowej zebrał fundusze na prowadzenie działalności mającej za zadanie odtrucie serc naszych ludzi i po prostu... mówienie prawdy, jakkolwiek piękna, czy bolesna, by ona nie była. I to w umiejętny, ładnie opakowany sposób. Tylko nie wiem, czy jest wśród nas ktoś taki, kto ma jaja jak king kong i żeby to zrobił (szybko znajdzie się na celowniku FSB, będzie wyszydzany publicznie, może nawet dojść do próby fizycznej eliminacji).
Wykop to dziwne medium, ale cieszę się, że pro-rosyjskie ciągotki spotykają się tutaj ze stanowczą odpowiedzią ze strony reszty internautów. Osoby podzielające poglądy pro-polskie oraz pro-ukraińskie stanowią tutaj na szczęście większość, ale mam wrażenie, że to też może za jakiś czas ulec zmianie. Zatruli ludzi na TikToku, Facebooku i YouTube, zatrują też na Wykopie, jest to jedynie kwestia czasu (jeżeli nie zaczniemy działać).
Zapraszam do dyskusji.
#rosja #wojna #ukraina
źródło: putin
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Konfederaci już teraz klaskają jajami na jakikolwiek skrawek informacji który można przypisać Ukraińcom.
PiS zrobi to samo i jest gotów powielać anty ukraińską propagandę by odebrać konfie kilka % poparcia i finalnie zaorać ten kraj, byle by wrócić do koryta.
@seventh_gate: bo w sumie to nie nasza wojna. Jeśli tak bardzo chcesz się angażować, to możesz walczyć jako cudzoziemiec w ukraińskiej armii.
Tak, wiem, jestem ruską onucą, ruskim agentem albo ruskim botem.
@seventh_gate: Co jest niebezpiecznego w tym, że ludzie mają inne poglądy niż ty?
@Zielonkazdr: nie, jestem ruskim agentem.
@seventh_gate: I do kogo ten kontent
@Zielonkazdr: a ty na kogo głosowałeś?