@Zwierzak24: Oj nie pisz przypadkiem takich rzeczy na fb bo zostaniesz zjedzony przez "pło głaczy" że to nie ustawka. Bo jakby dali w jednym odcinku 3 mistrzów to byłoby to niesprawiedliwe dla dwójki z nich przecież XD
@Zwierzak24: Już było, że w jednym odcinku dali dwóch mistrzów i był lament straszliwy jak tak można było zrobić i że to niesprawiedliwe jest. Za to jak dali "komuś" 7 kelnerów do gry to się wszyscy zachwycali jaki to wspaniały zawodnik ( ͡°͜ʖ͡°)
@Zwierzak24: Nigdy nie wiadomo, czy debiutant jednak nie będzie kelnerować xD Ja bym nie widział w tym jakiegoś problemu, na pewno się jeszcze Aleksander będzie musiał napocić, tak jak np Kepka.
@Boski_Emil: no Mariusz łatwej drogi nie miał to fakt ale w dzisiejszym odcinku to nawet chodzi o to że osoba debiutująca nie ma ani otrzaskania z przyciskiem, plus stres przed kamerą robi swoje
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link