Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wypiek
  • 0
@nomysza6666 No ja właśnie nie wiem - czy ja coś źle robię, czy te odmiany to jakiś scam. Próbuję różne temp. Różne szybkości wdechu, czas trzymania w płucach itd
  • Odpowiedz
@nomysza6666: Imo wynika to z tego, że przez agresywny marketing klinik konopnych aktualnie za waporyzację i ogólnie marychę biorą się ludzie, którzy w życiu nie ściągnęli bucha szluga, nie mówiąc o trawie i 98% dymu/pary ląduje w ustach
  • Odpowiedz
@Traxa: Ale używasz medycznej w jakiś konkretnych celach terapeutycznych, czy po prostu chcesz się uje*ać? Bo medyczna ma bardzo duży nacisk na działanie terapeutyczne, z kolei uliczniaki doprawiają żeby jak najmocniej uwalił. Może z założenia to nie dla Ciebie?
  • Odpowiedz
@Traxa: lepsze zasypianie jest nawet po sativowych hybrydach imo, wiec to najmniejszy factor. Jeśli pod nerwice/adhd to z tego co przewinelo mi sie na grupach odczucia są bardzo indywidualne (zresztą nawet przy bólach pourazowych też).

Wrócił Pink Kush od aurory, podobno mocno wgniata w fotel. Mac 1 od four20 też z przewagą indica choć imo nie uwala aż tak - ale wg opinii na pewno bardziej od GG.
Niektóre s-laby
  • Odpowiedz
@Traxa myślę że na ciebie może to nie działać. Możliwe że nie potrafisz puścić lub odpuścić. Ciężko to opisać ale to jest tak jak jarasz za pierwszym razem to nigdy nie jesteś uwalony bo cały czas orient i panika. Ze wszystkim tak jest. Z alkoholem za młodu też kontrola co się dzieje. Musisz wychillowac albo poprostu thc dla ciebie nie działa. Sam próbowałem różnych substancji i wiem że np proszki nie
  • Odpowiedz
@Traxa: powiedz co pisza co jestem ciekawy, ja sam w sumie przeczytalem ze w roznych temperaturach uwalniaja sie inne substancje wiec usiadlem pare razy i eksperymentowalem.

Ciekawym zagadnieniem ktore ostatnio odkrylem i podkresle to ze to jest czysto subiektywne i inni moga odczywac to inaczej lub na innych substancjach.

Zauwazylem ze przy roznych substancjach i to nawet nie koniecznie narkotycznych ale chociaz takich jak cukier.
Szybki skok to
  • Odpowiedz