Aktywne Wpisy

CzekoDonut +336
źródło: gumczi_kulczi
Pobierz
Frufruf +9
#perfumy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy

Karta podarunkową o wartości 50 zł tak abyście mogli coś zjeść podczas meczu reprezentacji
HotShops.pl to portal, w którym codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają okazje!
Szczegóły #rozdajo:
Co do wygrania?
- Karta podarunkowa o wartości 50 zł
Zasady:
Dajesz plusa = bierzesz udział.
Dodatkowo! Możecie wrzucić śmiesznego mema związanego z naszą reprezentacją.
Wygrywasz = Wrzuć zdjęcie na Wykop, jak przedmiot dojdzie 🙂.
Trzymamy kciuki za #polska
Mecz Polska-Malta możecie obejrzeć całkowicie za darmo w telewizji jeśli nie macie to zobaczcie u nas promocje na telewizory
albo online na TVP Sport:
https://sport.tvp.pl/89923892/malta-polska-na-zywo-transmisja-meczu-el-ms-online-live-stream-17112025-gdzie-ogladac
Losowanie dziś o 20:30
PS Jak ten wpis zdobędzie minimum 10 plusów to wkrótce robimy kolejne rozdajo!
Powodzenia!
Zespół HotShops.pl
#hotshops
źródło: Rozdajo
PobierzWygrywa: Losowy plus
Data zakończenia: 17 listopada 2025 - 20:30
Liczba zwycięzców: 1
źródło: 17633962454227527365915025393310
Pobierzźródło: lewandowski-wam-sie-oczy-otworza-jak-mnie-sie-zamkna
PobierzWszystkie szczegóły znajdziesz tutaj ᶘᵒᴥᵒ