Arkadikuss to chyba ma jakiś f----z na bycie "oranym" przez swoich "hejterów" XD
Parę osób wspominało mu w komentarzach pod jego filmem o tym że złe Grammy nie nominowały soundtracku z Ekspedycji 33 (wiem, poważna sprawa wymagająca prawie 10-minutowego filmu), że ta cała sytuacja może być związana z tym, że regulamin konkursu może nie pozwalać twórcom na zgłoszenie ich soundtracku. Tych osób w komentarzach było tak mało że można je było policzyć na palcach jednej ręki. Areczek zamiast odpisać im normalnie w komentarzach, że zrobił research, że sprawdził wszystko, podał na to dowody, to zrobił k---a OSOBNY FILM w którym pokazuje te parę osób jako totalnych debili, frajerów i anty-ludologów co tylko szukają wszędzie zaczepek z ludologami. Dosłownie wrzuca ich do jednego wora z jego hejterami, no bo przecież jeżeli nie zgadzasz się w czymś z Arkadikussem, najbardziej obiektywnym źródłem w historii świata, to musisz być jego hejterem i próbujesz go "zaorać" XDDDDD Najwidoczniej nie można z nim mieć już jakiejkolwiek normalnej dyskusji, bo twoje argumenty spłyci do "moi hejterzy znowu chcą mnie zaorać" albo powie że twoje argumenty to "nie są argumenty i ja czekam ciągle na konkrety, może kiedyś trafisz silniczku :)))".
Takiego kruchego ego to chyba nie widziałem od bardzo dawna XDDDDD
@Thadeusss77: No zesrać się zesrał, ale z drugiej strony go rozumiem. Nie odwracajmy kota ogonem, był za tamten filmik o Grammy tutaj wyśmiewany. Ale fakt, ludzie z komentarzy na YouTube to chyba dostali rykoszetem xDDD
@Thadeusss77: tego nie da rady oglądać. Nie mam nic do niego, czasem włącze jak temat mnie ciekawi, ale jakoś nieswojo jest podjarany całą tą sytuacją że ktoś coś źle zrozumiał, a on miał rację
@Bogactwo_czesc_glowna: tym razem przynajmniej rzeczywiście miał racje. Z aferą ludologiczną mówił wszem i wobec że on o tym mówi gdy gier nie kończy i że nigdy nie nakładał na siebie obowiązku kończenia gier do recenzji. Ale w opinii o Lords of The Fallen wyraźnie rozdzielał opinie od recenzji na podstawie ukończenia, a informowanie o nieukończeniu gry to był wyjątek od reguły
Nie będe się zagłębiać w materiały - to co napisze odnosi się do ogólnej tendencji, którą zauważyłam już przy wierzganiu na wykopkuf i w momencie w którym, robiłam researach w przeszłosci. Pare razy (podkreślam, pare) się zdazyło - i należy o tym wspomnieć - że faktycznie wykop troche poleciał niesłusznie na areczka, troche wypaczając materiał źródłowy.. ALEE w ogólnej tendencji:
@Arkagdynius: Nie chodzi o to kto ma tutaj rację, ale o formę przekazu. Chodzi o to jak Arkadikuss przyjął tą krytykę, a przyjął ją tak jakby ci ludzie atakowali jego własną matkę, a koniec końców poszło k---a o gierkę komputerową. Ci ludzie w komentarzach, prawdopodobnie jego stali widzowie, po prostu podzielili się swoimi osobistymi przemyśleniami, jakkolwiek poprawne lub niepoprawne by one nie były, a
@Thadeusss77: o co chodzi z tymi silniczkami? kiedyś na jakiś jeden jego film trafiłem i w ten sposób próbował kogoś szkalować xd do tej pory nie wiem co to znaczy
@PanPanadol: "Silniczek" to ogólnie pejoratywne określenie na betonowego wyborcę PO, pochodzi od hasła "Silni Razem". Dlaczego Areczek zdecydował się tak wyzywać swoich krytyków? Nie wiem, ale się domyślam ( ͡°͜ʖ͡°)
@Thadeusss77 ja to myśle, że on działa na takiej samej zasadzie co ator, byle jak, byleby jak najwięcej filmików i wyświetleń.... A to że "walka" z systemem się ZAWSZE sprzedaje, to stąd mamy "ludologów" w tym przypadku...( ͡º͜ʖ͡º)
Parę osób wspominało mu w komentarzach pod jego filmem o tym że złe Grammy nie nominowały soundtracku z Ekspedycji 33 (wiem, poważna sprawa wymagająca prawie 10-minutowego filmu), że ta cała sytuacja może być związana z tym, że regulamin konkursu może nie pozwalać twórcom na zgłoszenie ich soundtracku. Tych osób w komentarzach było tak mało że można je było policzyć na palcach jednej ręki.
Areczek zamiast odpisać im normalnie w komentarzach, że zrobił research, że sprawdził wszystko, podał na to dowody, to zrobił k---a OSOBNY FILM w którym pokazuje te parę osób jako totalnych debili, frajerów i anty-ludologów co tylko szukają wszędzie zaczepek z ludologami. Dosłownie wrzuca ich do jednego wora z jego hejterami, no bo przecież jeżeli nie zgadzasz się w czymś z Arkadikussem, najbardziej obiektywnym źródłem w historii świata, to musisz być jego hejterem i próbujesz go "zaorać" XDDDDD
Najwidoczniej nie można z nim mieć już jakiejkolwiek normalnej dyskusji, bo twoje argumenty spłyci do "moi hejterzy znowu chcą mnie zaorać" albo powie że twoje argumenty to "nie są argumenty i ja czekam ciągle na konkrety, może kiedyś trafisz silniczku :)))".
Takiego kruchego ego to chyba nie widziałem od bardzo dawna XDDDDD
#kiszak #arkadikuss #bekazludologuff
źródło: obraz
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2025-11-17 171643
PobierzNie będe się zagłębiać w materiały - to co napisze odnosi się do ogólnej tendencji, którą zauważyłam już przy wierzganiu na wykopkuf i w momencie w którym, robiłam researach w przeszłosci.
Pare razy (podkreślam, pare) się zdazyło - i należy o tym wspomnieć - że faktycznie wykop troche poleciał niesłusznie na areczka, troche wypaczając materiał źródłowy.. ALEE w ogólnej tendencji:
tldr; xdd gimnazjalista w skórze
@Arkagdynius: Nie chodzi o to kto ma tutaj rację, ale o formę przekazu. Chodzi o to jak Arkadikuss przyjął tą krytykę, a przyjął ją tak jakby ci ludzie atakowali jego własną matkę, a koniec końców poszło k---a o gierkę komputerową.
Ci ludzie w komentarzach, prawdopodobnie jego stali widzowie, po prostu podzielili się swoimi osobistymi przemyśleniami, jakkolwiek poprawne lub niepoprawne by one nie były, a