Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +5
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +17
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

Już nie pamiętam która to byla apka, dałem tag który pierwszy przyszedł mi do głowy.
Przyjechaliśmy spóźnieni ale informowaliśmy o tym właściciela. Kiedy byliśmy na miejscu okazało się że dostaliśmy gorszy i tańszy pokój ale że była noc to machnęliśmy ręką, nie chcieliśmy w środku nocy wszystkich budzić i się awanturować.
Rano złapaliśmy właściciela i powiedzieliśmy mu że chcemy dostać pokój za który zapłaciliśmy i zwrot różnicy ceny za pierwszą noc.
Generalnie myślę że ludzie dążą do rozwiązywania problemów i są raczej ugodowi.
Właściciel zareagował histerycznie, wręcz jak szaleniec i cos zaczął krzyczeć że za darmo chcieliśmy spać. Jak po kolei mówiliśmy że nie chcemy nic za darmo tylko uregulowania sprawy bo lokum nie to i większa cena. W końcu właściciel oburzony oburzony odszedł i przygotwał nam nasze lokum i wielce oburzony rzucił że dobra pierwszą noc nam policzy za free.
Zastanawiam się czy takie nieporozumienia są częste na krótkoterminowym wynajmnie. Ja bardzo rzadko coś tak wynajmuje a od tamtej sytuacji mineły lata, tak mi się przypomniało.
#pytanie #airbnb