Wpis z mikrobloga

Pokolenie Z. Pokolenie to dramat.

Ja od 7:00 już pracuje PUNKTUALNIE szykuje palety itd. W pracy jestem 6:45 żeby się rozpatrzyć co i jak itd.

A tu 07:00 wchodzą takie leszcze uśmiechnięte gdzie już powinien pracować. A kiedy zacznie robotę? Pewnie 7:15.

Rynek pracy Was zweryfikuje.

#pracbaza
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@blackghost: jakby jakie znaczenie ma te 15 minut w kontekscie prosperowania całej firmy? Produkcja spadnie czy cos? Może warto byloby te 15 minut spędzic na rozmowie, kawie, kupie czy papierosie. Zobacz jak tym prostym trikiem twoje samopoczucie w pracy może sie poprawić.
  • Odpowiedz
@blackghost: Niezły bait, ale jakby ktokolwiek miał sytuację że starzy ludzie zaczynają za 15/30 to polecam się zaśmiać że za te 15 minut nikt nie płaci i mieć w tyłku XD Jak was zwolnią = januszex
  • Odpowiedz
To bierz z nich przykład. Właśnie to w ich pokoleniu mi się podoba - bo mają WYSRANE. A Ty produkuj się tam xD

@Mega_Smieszek:
Mam nadzieje, że również się tobie podoba jak to pokolenie ma wysrane na ciebie jako klienta.
Strzelam, że przyjdziesz wtedy z płaczem na wykopie bo cie źle ktoś obsłużyxDDDDDD
  • Odpowiedz
@blackghost Mam 30+ lat i z 16 lat stażu pracy, jak mam na 6:00 to o 5:59 wchodzę dopiero do szatni, na miejscu pracy jestem z 5-10 po 6 a jak kończę o 14 to 13:59 się ubieram i równo 14 wychodzę. Nikt mi nie płaci za dodatkowe 15 min przebywania w pracy więc mam wywalone. Szanuj się kumplu!
  • Odpowiedz