@Mega_Smieszek to, ja tam lubie mlode pokolenie (jestem przed 30), tacy wyluzowani sa, zadbani (jak wardega) @blackghost nie pasuje ci, to idz ich zglosic, proste
Właśnie to w ich pokoleniu mi się podoba - bo mają WYSRANE.
@Mega_Smieszek: Super sprawa, dopóki to ty nie jesteś klientem. I się okazuje, że mieli coś załatwić, a nie dopilnowali i potem ty musisz odkręcać wszystko.
@Zbyszek_Kudriawcew @blackghost W życiu nauczyłem się, że nawet jak się nie jest asertywnym to trzeba wyjść z tej strefy komfortu i powiedzieć raz, czy dwa, a jak do nich to nie dojdzie to się idzie normalnie do szefa i się mówi co człowieka boli. Ale skoro oni robią w ten sposób i jakoś to wszystko funkcjonuje to też bym miał wywalone xD
@blackghost: i jeszcze pewnie zostajesz chwilę po pracy, żeby popatrzeć czy wsio ok (ʘ‿ʘ). Taki niew... wróć!1 pracownik to skarb. pół godziny dziennie za darmoszkę robi. W tygodniu to juz 2,5h. no pracownik roku, pierwszy do podwyżki na pewno, brawo. Ci młodzi to nie wiedzo co to robota.
@blackghost: nie przejmuj się nimi, po prostu rób swoje bo to ty będziesz za to doceniony prędzej czy później. widać że jesteś porządnym pracownikiem i na pewno twój wysiłek nie przejdzie bez echa
Ja od 7:00 już pracuje PUNKTUALNIE szykuje palety itd. W pracy jestem 6:45 żeby się rozpatrzyć co i jak itd.
A tu 07:00 wchodzą takie leszcze uśmiechnięte gdzie już powinien pracować. A kiedy zacznie robotę? Pewnie 7:15.
Rynek pracy Was zweryfikuje.
#pracbaza
@blackghost nie pasuje ci, to idz ich zglosic, proste
Komentarz usunięty przez moderatora
@Mega_Smieszek: Super sprawa, dopóki to ty nie jesteś klientem. I się okazuje, że mieli coś załatwić, a nie dopilnowali i potem ty musisz odkręcać wszystko.
@blackghost: jaki robol niewolnik xDD
@blackghost: a od której mają płacone? od 7? jeżeli tak to jest moment gdzie są w pracy i rozpoczynają pracę. Wszystko się zgadza
źródło: temp_file5680732247145796620
PobierzA więc to moment kiedy już pracujesz.