Wpis z mikrobloga

Pokolenie Z. Pokolenie to dramat.

Ja od 7:00 już pracuje PUNKTUALNIE szykuje palety itd. W pracy jestem 6:45 żeby się rozpatrzyć co i jak itd.

A tu 07:00 wchodzą takie leszcze uśmiechnięte gdzie już powinien pracować. A kiedy zacznie robotę? Pewnie 7:15.

Rynek pracy Was zweryfikuje.

#pracbaza
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zbyszek_Kudriawcew @blackghost W życiu nauczyłem się, że nawet jak się nie jest asertywnym to trzeba wyjść z tej strefy komfortu i powiedzieć raz, czy dwa, a jak do nich to nie dojdzie to się idzie normalnie do szefa i się mówi co człowieka boli. Ale skoro oni robią w ten sposób i jakoś to wszystko funkcjonuje to też bym miał wywalone xD
  • Odpowiedz
@blackghost: i jeszcze pewnie zostajesz chwilę po pracy, żeby popatrzeć czy wsio ok (ʘʘ). Taki niew... wróć!1 pracownik to skarb. pół godziny dziennie za darmoszkę robi. W tygodniu to juz 2,5h. no pracownik roku, pierwszy do podwyżki na pewno, brawo. Ci młodzi to nie wiedzo co to robota.
  • Odpowiedz
A tu 07:00 wchodzą takie leszcze uśmiechnięte gdzie już powinien pracować. A kiedy zacznie robotę? Pewnie 7:15.

@blackghost: a od której mają płacone? od 7? jeżeli tak to jest moment gdzie są w pracy i rozpoczynają pracę. Wszystko się zgadza
  • Odpowiedz