Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@arcxa: przecież żaden z "tatusiów" nie chcę się zajmować dziećmi. Woli nowa dupeczke na boku, takie alimenty to skarb, zero odpowiedzialności za kasę do 18-24 roku życia.

Powiedzmy też sobie szczerze że w normalnej rodzinie ciężar obowiązków związanych z dziećmi zazwyczaj spada na matkę. Ci pseudo tatusiów co walczą o dzieci czy opiekę nad dzieckiem to debile nie myślący o własnych dzieciach, syn czy córka prawie zawsze bardziej emocjonalnie związany
  • Odpowiedz
  • 20
@zimne_p--o xd? Wiem że odpowiadam na emocjonalną odpowiedź do mema, ale większość pozwów o rozwód wnoszą właśnie te "biedne matki".

Skoro ojcowie są z góry sądownie oddzielani od dzieci to nic dziwnego że te są bardziej związane z matką
  • Odpowiedz
@arcxa: już odpowiadam wszystkim fanatykom tAtusIOw (którzy wchodzili im do wanny): Bo "tatuś" ma wyrąbane na dziecko i myśli tylko o sobie :) duża część ojców w ogóle nie występuje o jakikolwiek czas z dzieckiem podczas rozprawy rozwodowej.
  • Odpowiedz
rozwód wnoszą właśnie te "biedne matki".

@Mystoo: no mają się męczyć z przemocowcami alkusami ćpunami i leniwymi knurami którzy myślą że domowe obowiązki robią się same.
  • Odpowiedz
@zimne_p--o @zimne_p--o

@arcxa: przecież żaden z "tatusiów" nie chcę się zajmować dziećmi. Woli nowa dupeczke na boku, takie alimenty to skarb, zero odpowiedzialności za kasę do 18-24 roku życia.

Powiedzmy też sobie szczerze że w normalnej rodzinie ciężar obowiązków związanych z dziećmi zazwyczaj spada na matkę. Ci pseudo tatusiów co walczą o dzieci czy opiekę nad dzieckiem to debile nie myślący o własnych dzieciach, syn czy córka prawie
  • Odpowiedz
@beerkoff: normalna to kobieta i facet, każdy z nic ma swoje predyspozycje, tzw umiejętności miękkie, charakter, tak jak to było w świecie który zbudował nasza cywilizację, nie mówię o s----------u ostatnich 50lat
  • Odpowiedz
przecież żaden z "tatusiów" nie chcę się zajmować dziećmi. Woli nowa dupeczke na boku, takie alimenty to skarb, zero odpowiedzialności za kasę do 18-24 roku życia.

@zimne_p--o: Ja mam takiego znajomego, który chce wychowywać, ale przestał przychodzić na widzenia, kiedy za którymś razem zamiast dziecka przywitali go jacyś smutni panowie, a potem wylądował w szpitalu.
  • Odpowiedz
@qwert0: tak tak ludzie się nie zmieniają, wcale nie zaczynają chlać kilka lat po ślubie, nie zdradzają i nie udają na początku kogoś innego niż są. Weź kur..a dorośnij
  • Odpowiedz
@krytyk1205: Uuuu, a czemu Paniusia (lub Pańcio) jest taka agresywna?

Generalnie to jak się obserwuje ludzi przez dłuższy czas to można zauważyć jacy są. Człowiek może udawać ale zdażają się momenty tu i ówdzie gdzie wychodzi jacy ludzie są naprawdę - wystarczy po prostu obserwować. Zgadza się, trafiają się jednostki psychopatyczne no ale to zdecydowanie jest mniejszość.

To też nie jest tak, że ślub się od razu bieże bez wspólnego
  • Odpowiedz