Wpis z mikrobloga

#rolnikszukazony Ja myślę,że gdyby Gabriel spotkał Klaudię w normalnym życiu, bez kamer i innych dziewczyn to byliby razem. Ona na początku była jego faworytką, dopiero jak zorientował się,że miastowe też są nim zainteresowane to nagle Klaudia odpadła. Tak jak to powiedział ojciec jednego z facetów: masz chleb, to nie szukaj bułek. Przed programem ten "chleb" to i tak był max jego możliwości, a tak zostanie z niczym. Widać było po decyzji, że wcale się nie cieszy, a wybór był dlatego, że nie miał za co odrzucić tej ostatniej
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kasia889: Ale jak ona szła do programu gdzie będzie ją oglądać połowa Polski to mogłaby jednak jakiś glow up zrobić.
Fryzjer, kosmetyczka, ciuchy i wszystko by wyglądało inaczej.
  • Odpowiedz
  • 15
@repunch: a może to już był glow up? Jakby trzeba było się stroić, żeby znaleźć miłość to ludzie zakochiwaliby się tylko na balach, a co z tym którzy miłość życia poznają w szpitalu?
  • Odpowiedz
@repunch: Przed nagraniami sporo schudłam, ale nikt poza moim otoczeniem nie mógł tego wiedzieć. Fryzjer? Miałam w tamtym roku bardzo nieudaną koloryzację i rozjaśnione włosy, które chciałam po prostu od nowa zapuścić do swoich, bez kolejnych farb. Stąd wrażenie zaniedbania. Związane w kitkę bo tak mi najwygodniej, a to ja miałam się dobrze czuć. Kosmetyczka? Skoro paznokcie, brwi i rzęsy to za mało to co jeszcze miało wjechać? Botoks? 😉
  • Odpowiedz
@klaudia-kaczorek_27: Uważam, że naprawdę świetnie się zaprezentowałaś. Tak jak sama mówiłaś — nie można udawać kogoś, kim się nie jest, tylko być sobą. I właśnie to pokazałaś w programie. Nawet gdybyś była idealna, zawsze mogło się zdarzyć, że to po prostu nie kliknie.

Myślę jednak, że wiele osób zobaczyło w Tobie fajną, autentyczną osobę. Dzięki temu pewnie szybko trafisz na naprawdę wartościowego faceta — trzymam za Ciebie mocno kciuki. Mam
  • Odpowiedz
@klaudia-kaczorek_27: Jeśli to faktycznie Ty, to mam jedną radę: nie przejmuj się tym co piszą ludzie, szczególnie tymi ohydnymi komentarzami, które się tutaj pojawiały. Nie musisz się przed nikim tłumaczyć, na pewno nie zrobiłaś nic złego. Jesteś fajną dziewczyną, wydajesz się być poukładaną osobą i myślę, że na wielu widzach (w tym mnie) zrobiłaś pozytywne wrażenie. Olej hejterów, nie bierz do siebie tego pieprzenia zawistnych idiotów :)
  • Odpowiedz
@klaudia-kaczorek_27: Ja wiem że tag na wykopie to śmieszki heheszki ale tak na poważnie to mocno doceniam Twoją decyzję o wyjściu ze strefy komfortu i skok na tak głęboką wodę. Widzę w innych postach że masz spoko stosunek do wydarzeń z programu a to też ważna. Te komentarze które na swój temat możesz na tej stronie przeczytać nie są zbyt wiele warte - tu ludzie wchodzą po rozrywkę czyimś kosztem
  • Odpowiedz
@klaudia-kaczorek_27: Serio to ty? Szanuję za cały twój występ i czytanie tagu, chociaż lepiej by było chyba tego nie robić. Oprócz ludzi co mogą być zwyczajnie złośliwi, to komentuje się tu wydarzenia z wszystkich programów w specyficznym tonie, żartuje, nadaje przezwiska, pisze pasty itp. Wczytywanie się ze strony prawdziwej osoby może być dziwne i niełatwe
  • Odpowiedz
@klaudia-kaczorek_27: Cześć. Śledzę program i odrzucenie Cię w pierwszej kolejności było chyba największym plot twistem tego programu. Nie czaję Gabriela, bo od razu między wami była chemia. Dosłownie nic nie pasuje mi w jego wyborach - najpierw szukał kogoś w swoich klimatach, a następnie od razu podziękował Tobie. Potem zostały mu dwie młode dziewczyny, z których jedna wydaje się lubić zabawić na imprezie, ale... nie ma w tym nic złego
  • Odpowiedz
@Faraluch: Nigdy tutaj nic nie czytałam, nie wiem jak wygląda sytuacja, ale słyszałam że komentuje się tu wydarzenia z rolnika, a jakby miałam w tym udział. Trochę tu zaglądałam i czasami sama byłam rozbawiona (kto mnie porównał do prezydentowej Nawrockiej - you made my day), ale czasami - znając swoją perspektywę - było to bardzo krzywdzące. Ale co chcialam tu powiedzieć to powiedziałam, zrobiłam co mogłam, każdy odbierze to jak
  • Odpowiedz
@klaudia-kaczorek_27: Może po zakończeniu emisji całej serii jakieś ama na wykopie? Czy to też wpadło w tajemnice/nda i inne papiery? Pewnie wykopowicze mieliby więcej pytań różnych i różniastych
  • Odpowiedz
@klaudia-kaczorek_27: O kurde dzien dobry! Z zona bardzo Ci kibicowalismy! Wszyscy dookola uwazamy ze na serio dobrze sie stalo, i na lysego kalmara nie zaslugiwalas! Pomimo, wszystkich emocji ktore rozumiemy oczywiscie. Jestes swietna dziewczna, wypadlas tam swietnie bedac soba, tak trzymaj i powodzenia!
  • Odpowiedz
@klaudia-kaczorek_27: Tym bardziej, skoro jesteś tu nowa warto wiedzieć że to trochę śmietnik od kilku lat i dużo ludzi używa do odstresowania, a programy rozrywkowe są traktowane właśnie jako rozrywkowe, często komentowane na żywo na tagu, każdy chce zażartować każdy chce żeby były dramy, rozwinęło się lore. No i najważniejsze, że oprócz czasem przeginających komentujących normalnych osób mamy tu największe community mizoginów, toksyków i ludzi mocno skrzywdzonych, i nie rozróżnisz
  • Odpowiedz