Wpis z mikrobloga

Opłaca się zainwestować około 8000zł na zrobienie prawka? Mam 31 lat. Mieszkanie już mam, wszystko w sumie mam, ale prawka mi brak xD Jak już celowałbym w automat tylko prawo jazdy, wiem że będziecie mnie przekonywać że manual, ale chce automat i już.

Prawko zdawałem kiedyś ok 6 lat temu (teorię mam zdaną, upewniałem się) Poległem za pierwszym razem jak już jechałem do wordu, zatrzymałem się 2x po złej krawędzi na stopie. U nas nie było nigdy auta, wtedy byłem na manualu, ale długo mi zeszło ogarnienianie i skupianie uwagi na jezdni + biegi, dlatego wolałbym skupić się po prostu na prowadzeniu i zdaniu.

1. łatwiej jest to zrobić?
2. Jak wygląda zdawanie na takim aucie, Wordy mają takie auta na stanie do zdawania czy nie? (Slask here - tychy)
3. Czy kupić 30h jazd od razu? to koszt ok chyba 4000zł? Ile teraz placicie, żeby nie przeplacac xD

#prawojazdy #kiciochpyta
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HoroLive: dokladnie tak, ale ja bym sugerowal inaczej spojrzec na to. w automacie masz bieg D (drive, jedz) i wtrdy auto jak puscisz gaz i hamulec to samo jedzie do przodu a Ty go hamulcem tylko hamujesz/dajesz mu jechać. i dodajesz gazu jak szybciej. sry jak nieskladnie ale deszcz leje i ide z psem xd
  • Odpowiedz
@HoroLive kilka ładnych lat serwisowałem to czerwone bydle które masz w avatarze ( ͡º ͜ʖ͡º)

To jest 76-102? Na pewno 102 bo drugi czteroczłon to był 101
Jesteś pasjonatem czy może z branży?
  • Odpowiedz
  • 1
@alkoJezus: O, ja akurat kocham jeździć pociągami i bardzo często jeżdżę, ale na ciuchciach się nie znam :( Ten mi przypomina PR z Krakowa do Zakopanego, ale nie jestem pewny czy to ten, może powiedz :D
  • Odpowiedz
  • 0
@HoroLive ten akurat to podkarpacki Elf II ale pomalowany na biało-czewono z okazji 100-lecia niepodległości. Wszystkie pozostałem mają normalne, zielone malowanie
  • Odpowiedz