Aktywne Wpisy

moll +14
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

labla +131

Prawko zdawałem kiedyś ok 6 lat temu (teorię mam zdaną, upewniałem się) Poległem za pierwszym razem jak już jechałem do wordu, zatrzymałem się 2x po złej krawędzi na stopie. U nas nie było nigdy auta, wtedy byłem na manualu, ale długo mi zeszło ogarnienianie i skupianie uwagi na jezdni + biegi, dlatego wolałbym skupić się po prostu na prowadzeniu i zdaniu.
1. łatwiej jest to zrobić?
2. Jak wygląda zdawanie na takim aucie, Wordy mają takie auta na stanie do zdawania czy nie? (Slask here - tychy)
3. Czy kupić 30h jazd od razu? to koszt ok chyba 4000zł? Ile teraz placicie, żeby nie przeplacac xD
#prawojazdy #kiciochpyta
źródło: IMG_6847
Pobierzźródło: IMG_6843
Pobierzźródło: mmm
PobierzTo jest 76-102? Na pewno 102 bo drugi czteroczłon to był 101
Jesteś pasjonatem czy może z branży?