Wpis z mikrobloga

Ciekawe, czy jak mam starego kompa, to będzie sens kupić to steam machine i używać tego jako normalny PC, nie do grania.
Np. dual system windows i linux, na linuxie jakieś rzeczy informatyczne, a na windowsie gram na piratach xD
Tutaj na stronie chłop normalnie jakiegoś blendera używa https://store.steampowered.com/sale/steammachine

#steam #pcmasterrace #steampesos #steammachine #komputery
Kamero - Ciekawe, czy jak mam starego kompa, to będzie sens kupić to steam machine i ...

źródło: 43c218906047b318400464991ea2bdb18b33ac1355b008896b90c349f71c9101

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kamero: zalezy jak stary jest twoj PC ale jaka cena bedzie tego steam machine.
Bo moze byc tak ze taniej bedzie po prostu zlozyc sobie komputer a jak cena bedzie spoko, to fajna alternatywa
  • Odpowiedz
@Kamero: z dual bootem jest o tyle problem, ze windows przy aktualizowaniu lubi usunac opcje bootowania do SteamOsa i zawsze musze googlac jak ją przywrócić. Do tego ze sterownikami pod windowsa może być różnie, na Steam Decku były zaktualizowane raz w 2023. Do tego jak ostatnio używałem na nim Windowsa to np. nie moglem znalezc AMD Adrenaline. Pozniej na necie wyczytalem, ze chyba trzeba jakas tam starą wersje zainstalować by
Jedrek313 - @Kamero: z dual bootem jest o tyle problem, ze windows przy aktualizowani...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz