Aktywne Wpisy
jacek7921 +1
Słuchajcie mam taki problem mama nie pozwala mi zostawać na na noc do dziewczyny może by nie było w tym nic dziwnego, gdyby nie to że za kilka miesięcy kończę 35 lat. Ona mieszka 150 km ode mnie i i nawet nie opłaca się wracać czasami, ale specjalnie jadę do domu zamiast zostać u Niej, bo mama wydzwania. Teraz byłem w sobotę i specjalnie wracałem do domu żeby rano w niedziele znowu

SystemHalted2_0 +210
źródło: temp_file5157770095813042508
Pobierz

#ukraina #rosja #wojna
@JohnTravoltta: tylko Ukrainie póki co nic nie zostało udowodnione, za to ruskim tak - cały czas rekrutują szpiegów i robią dziwne akcje. Serio to ci się klei? Ruski ci na łeb wejdzie i będziesz p-------ł, że to ukraińcy?
Można już zapomieć o aferze korupcyjnej na ukrainie bo ktoś(NA PEWNO RUSCY) wysadził tory,powtarzam TORY,powtarzam NA PEWNO RUSCY.
poza tym to nie ukraina, tylko
https://youtube.com/shorts/9kQMkkN74Eg?si=0VVI2mdGjSWYSF8B
To,ze KTOŚ wysadził tory akurat jak grzana była afera korupcyjna związana z ukrami nie zmienia faktu,że ukrom pieniędzy nie należy więcej wysyłać a za korupcje powinni być rozliczeni.
Fajny im prezent ruscy zrobili,że akurat w trakcie tej afery wysadzili nam tory i na tym się teraz skupia uwaga.
Jasne,ruscy to wróg i agresor,ale ukry to nie są nasi przyjaciele ani sojusznicy.
A Ukraińcy to nasi przyjaciele i sojusznicy tylko z jednego powodu, wykrwawiają ruskich i trzeba ich wspierać, bo bez wspierania ich Rosja wcieliłaby Ukraińców do swojej armii i zaatakowała kolejne, więc
Ale niestety Polacy frajerzy dadzą za darmo,ukry w podzięce nas oplują,a na odbudowie zarobią niemcy i USA.
@JohnTravoltta: my wiemy. To już kolejny atak na Polskę, w który od kilkuset lat wpisuje się Rosja.
Wojna Polski i Litwy z Moskwą 1492–1494
Wojna Polski i Litwy z Moskwą 1500–1503
Wojna Polski i Litwy z