Aktywne Wpisy
jacek7921 +1
Słuchajcie mam taki problem mama nie pozwala mi zostawać na na noc do dziewczyny może by nie było w tym nic dziwnego, gdyby nie to że za kilka miesięcy kończę 35 lat. Ona mieszka 150 km ode mnie i i nawet nie opłaca się wracać czasami, ale specjalnie jadę do domu zamiast zostać u Niej, bo mama wydzwania. Teraz byłem w sobotę i specjalnie wracałem do domu żeby rano w niedziele znowu

SystemHalted2_0 +210
źródło: temp_file5157770095813042508
Pobierz

#ukraina #rosja #wojna
Rosja oczywiście ma interes zaczepiać NATO i robić sobie dodatkowe problemy.
Ukraina natomiast nie ma żadnego interesu wciągać innych krajów w wojnę, którą przegrywają. Serio.
Ruscy od lat już sabotują i testują reakcje służb na akty sabotażu. To jak szybko został akt wykryty, jak szybko zareagowały służby porządkowe, jak zareagował wywiad, po jakim czasie zaczęto naprawiać etc.
Ruski sobie to wszystko notują, katalogują i w razie dymów, te uwagi i dane pojadą sobie do komórek wywiadu rozsianych
Żyj sobie z świadomością, że jesteś mondry, muzgododatni i nie oglondasz mejnstrimu, a ukropolin właśnie zabrało ci robotę w fabryce smrodu, żeby finansować teatr dla gojów.
Nie można w takich warunkach 80% zachodniego hajsu chować do kieszeni oligarchów koleżków Żeleńskiego
@cichyyx: No i był, już potwierdzone. Ślady wybuchu w okolicach miejscowości Życzyn na trasie Warszawa-Lublin
@JohnTravoltta: a kto naruszal co chwile przestrzen powietrzna nato i wysylal drony? Oj wania wania
Jakby USA miało prezydenta a nie zboczonego klauna na smyczy Putina, to po każdej takiej akcji przeciwko państwu NATO, na Ukrainę powinny trafiać dziesiątki rakiet dalekiego zasięgu z błogosławieństwem walenia nawet w Kreml.
Akurat rozwalenie nord stream to dla całej Europy super sprawa. Ruscy i niemcy chcieli w ten sposób szachować Europe a tu klops. Ruscy nie mają kasy a niemcy wpływów.