Wpis z mikrobloga

Wszyscy myślą, że jestem w pracy... a ja pojechałem sobie do lasu i odpoczywam ( ͡° ͜ʖ ͡°) w domu mały dzieciaczek, więc z jakiegokolwiek odpoczynku lipa. Niedoszła żona też nie da spokoju... zawsze miałem w sobie coś aspołecznego, czasem potrzebuję chwilę samotności.
Czy komuś z was zdarzało się coś takiego ? Zniknąć na te kilka godzin i zaznać trochę spokoju
Zlotko1234 - Wszyscy myślą, że jestem w pracy... a ja pojechałem sobie do lasu i odpo...

źródło: 20251117_081914

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zlotko1234: nie że jakiś diss ale jak jesteś taki anon aspołeczny to po co ta żona i dziecko, ja tez się zastanawiam czasem czy nie powinienem się ustatkować ale jak mi jakaś p---a p------i że w ten weekend jedziemy z jej znajomymi tu, a w zeszły byliśmy u jej babci to mam ochotę ją zablokowac na poziomie dostawcy usług GSM, kocham gnić przed kompem albo w lesie, o----------e się ode
  • Odpowiedz
@Zlotko1234: kurcze zawsze jak widzę gdzieś na odludzi takie auto w krzakach, to myślę że tam jakieś małolaty się grzmocą, a tu okazuje się że jest szansa na to że jakiś Miras sobie odpoczywa
  • Odpowiedz
@Zlotko1234: ale czub, w domu kobieta z dzieckiem sama a on siedzi w lesie jak jakis gwalciciel bo jest tym slynnym introwertykiem xD jeszcze klamie ze niby w robocie jest

Bo un jest wielce uciemiezony i musi odpoczac sam chlip chlip

Kobicie tez pozwolisz na pare godzin znikac?

Zalosny jestes typie, po co se to dziecko robiles. Szkoda dzieciaka
  • Odpowiedz
  • 0
@UjogromemGoNazwali: O dziecko się nie martw :) akurat ma bardzo dobrze. Masz dzieci?
Szkoda to tych, którzy mają rodziców alkoholików albo narkomanów, a znam takich i wiem jak to wygląda.
Weekend był dość ciężki bo cały tydzień prawie po pracy pracowałem u siebie przy remoncie. Sobota to samo. I jakoś tak na koniec troszeczkę wypiliśmy,tak wyszło (Co mi się często nie zdarza- żeby nie było) przez co jeszcze dziś sie
  • Odpowiedz