Wpis z mikrobloga

#rolnikszukazony tak sobie czytam ten pojazd na Baśkę że wybrała bajeranta a jednocześnie współczucie i wyrozumiałość dla Krzyśka. A przecież to są identyczne sytuacje.
I Baśka i Krzysiu zauroczyli się już na pierwszym spotkaniu. Baśka może trochę się lepiej ukrywała, ale widać było że wpadła. No a laska z uk oraz bajerant tak samo mają ich gdzieś:)
Mi tam obu szkoda, jak serce mocniej zabije to ciężko myśleć rozumem. I w sumie się z nimi trochę zgadzam. Tzn uważam że lepiej zaryzykować z kimś do kogo się coś czuje (nawet jak człowiek potem cierpi), niż być z kimś bez uczucia, ale z rozsądku.
Obu tylko życzę aby mimo tych klapek na oczach potrafili szybko dodawać dwa do dwóch i zorientować się prędzej niż później że coś tu nie gra.
Podejrzewam że i Baśka i Krzysiek oglądając siebie w rolniku mają niezłe facepalm widząc jak ślepi byli:)
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krotka_pilka przecież to typowe dla wykopu. Krzyś to ten słodki, romantyczny, dobry chłopak, który wybrał serduszkiem a zła baba go skrzywdzi. Baśka to kretynka idiotka naiwniaczka, która chce łobuza i wspaniale będzie oglądać jak on ją upokarza przez całą Polska. Bo wykopki to takie Krzysie i Michały, utożsamiają się, więc i brak im obiektywizmu. Plus nienawidzą kobiet, wiadomka.
  • Odpowiedz
tak sobie czytam ten pojazd na Baśkę że wybrała bajeranta a jednocześnie współczucie i wyrozumiałość dla Krzyśka. A przecież to są identyczne sytuacje.

@krotka_pilka: To samo miałem w głowie, oboje są tak samo naiwni, żeby nie powiedzieć głupi ;)
  • Odpowiedz
@krotka_pilka: Współczuję Krzyśkowi gdyż kiedyś byłem w bardzo podobnej sytuacji i o zgrozo zachowywałem się identycznie jak on. Pamiętam moją studniówkę i jej słowa " pamiętaj że idziemy na studniówkę jako kolega z koleżanką i żebyś sobie niczego nie wyobrażał". Ja mimo tej jasnej deklaracji na tej studniówce spytalem sie jej czy bedzie moja dziewczyną. Oczywiście dostalem kosza.
Dopiero po roku czasu klapki mi opadły i nauczyłem się dodawać dwa
  • Odpowiedz
w sumie to każdy facet w tym sezonie kierował się nie rozsadkiem a motylkami i wygladem. Każdy miał 1 lub 2 lepsze kandydatki a wybierali inaczej.

@elena-mary: bo wy polki to juz z wyglądem przesadziłyściexD

Tak mega serio to niesamowite jak polki są brzydkie. Widać to też w tym programie.
  • Odpowiedz
@Protectorx: oj ale ci ciśnienie podskoczyło. Akurat patrząc na obecny sezon rolnik szuka żony czy ślub od pierwszego wejrzenia to kobiety prezentuja się zdecydowanie lepiej od panów jeśli chodzi o wygląd, kulture i zaradność życiową.
  • Odpowiedz
@Aprilwine Ja to miałem tak, że w gimnazjum podobała mi się dziewczyna rok starsza ode mnie. Ja się napaliłem jak szczerbaty na suchary, ona później o tym wiedziała, zapraszała mnie do rozmów podczas przerw, dawała mi pewne nadzieje a później się dowiedziałem, że się śmiała ze mnie ze swoją koleżanką i również potem dostałem kosza bo niby rok różnicy wieku był dla niej problemem. Przez to mam dzisiaj 28 lat i
  • Odpowiedz
  • 0
A przecież to są identyczne sytuacje.

@krotka_pilka: xdddd zupelnie nie sa i reakcje sa dokladnie takie, jakie powinny byc. Podobienstwo sie konczy na tym, ze obydwoje wpadli. Ksys szybko pozegnal druga dziewczyne. I co najwazniejsze: nie namawial fitnesiary zeby nie opuszczala gospodarstwa. Jak uslyszal od niej, ze jej sie tu podoba, to poszedl o krok dalej. Zupelnie odwrotnie do hogatej
  • Odpowiedz