Aktywne Wpisy

Tino +3
Niebawem jadę z kumplem w długą i daleką podróż. Zapewne będziemy się wspólnie rozliczać w przeróżnych miejscach czy płacić czasem za siebie nawzajem. Płacić na miejscu będziemy zarówno gotówką, jak i kartami. Jaką polecacie prostą aplikację do wspólnych rozliczeń, żeby nikt nikomu nie był dłużny i można było zachować porządek przy wspólnych wydatkach?
Foto dla przyciągnięcia uwagi XD
#finanse #aplikacje #android #podroze #podrozujzwykopem
Foto dla przyciągnięcia uwagi XD
#finanse #aplikacje #android #podroze #podrozujzwykopem
źródło: ow16k8n3gykav9x3vop581fi9c68_shutterstock_1308414568
Pobierz
JankoBzykant89 +93
źródło: imgi7NLVR-27e2b6a
Pobierz

I Baśka i Krzysiu zauroczyli się już na pierwszym spotkaniu. Baśka może trochę się lepiej ukrywała, ale widać było że wpadła. No a laska z uk oraz bajerant tak samo mają ich gdzieś:)
Mi tam obu szkoda, jak serce mocniej zabije to ciężko myśleć rozumem. I w sumie się z nimi trochę zgadzam. Tzn uważam że lepiej zaryzykować z kimś do kogo się coś czuje (nawet jak człowiek potem cierpi), niż być z kimś bez uczucia, ale z rozsądku.
Obu tylko życzę aby mimo tych klapek na oczach potrafili szybko dodawać dwa do dwóch i zorientować się prędzej niż później że coś tu nie gra.
Podejrzewam że i Baśka i Krzysiek oglądając siebie w rolniku mają niezłe facepalm widząc jak ślepi byli:)
@krotka_pilka: To samo miałem w głowie, oboje są tak samo naiwni, żeby nie powiedzieć głupi ;)
Dopiero po roku czasu klapki mi opadły i nauczyłem się dodawać dwa
@elena-mary: bo wy polki to juz z wyglądem przesadziłyściexD
Tak mega serio to niesamowite jak polki są brzydkie. Widać to też w tym programie.
@krotka_pilka: xdddd zupelnie nie sa i reakcje sa dokladnie takie, jakie powinny byc. Podobienstwo sie konczy na tym, ze obydwoje wpadli. Ksys szybko pozegnal druga dziewczyne. I co najwazniejsze: nie namawial fitnesiary zeby nie opuszczala gospodarstwa. Jak uslyszal od niej, ze jej sie tu podoba, to poszedl o krok dalej. Zupelnie odwrotnie do hogatej