Aktywne Wpisy

jmuhha +12
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego kierowcy pozwalają jeździć dziecku bez przypiętego wozka? ლ(ಠ_ಠ ლ)
źródło: 1000021960
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000021960
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
finał tej historii jest smutny. winny był dostawca. i jego uszkodzona infrastruktura przy budynku. a najlepsze było na koniec. za 9 miesiecy z*****go netu przyznali że tonich wina i ofiarowali mi finalnie 20zł rekompensaty (wczesniej 50, potem 10 bo zglaszalem to wielokrotnie). te 20zł na koniec to jak strzał w pysk i mogą sobie wsadzić te drobniaki tam gdzie sie je wsadza. bo dla rozbujanego reklamami o superszybkim internecie play to niby zalatwia sprawę. w sumie zalatwia bo chyba złoze wypowiedzenie.
i tu drodzy wykopkowicze i wykopkowianki pytanie nastepujace. czy ktos montował światłowod od nju mobile i moglby pokazac jak wyglada przylacze w domu. chcialbym to mju 600 bez zobowiazania wziasc na probe. bez tego routera funboxa bo mam swoj router (podobno sie da)
pics pliz.
#krakow #play #orange #nju #swiatlowod
Niby mam 600 mbps po koncentryku a w speedtescie jak dojedzie do 300 to otwieram szampana. W prime time wieczornym mam od 60 do 100 mbps. W ciągu dnia tnie i zrywa. W piątek jak chciałem
https://wykop.pl/wpis/83846771/wpis