Wpis z mikrobloga

jakis czas temu pisalem o moich przygodach z @playpolska https://wykop.pl/wpis/83371919/halo-krakow-nowa-huta-kleka-mi-psycha-z-internetem

finał tej historii jest smutny. winny był dostawca. i jego uszkodzona infrastruktura przy budynku. a najlepsze było na koniec. za 9 miesiecy z*****go netu przyznali że tonich wina i ofiarowali mi finalnie 20zł rekompensaty (wczesniej 50, potem 10 bo zglaszalem to wielokrotnie). te 20zł na koniec to jak strzał w pysk i mogą sobie wsadzić te drobniaki tam gdzie sie je wsadza. bo dla rozbujanego reklamami o superszybkim internecie play to niby zalatwia sprawę. w sumie zalatwia bo chyba złoze wypowiedzenie.

i tu drodzy wykopkowicze i wykopkowianki pytanie nastepujace. czy ktos montował światłowod od nju mobile i moglby pokazac jak wyglada przylacze w domu. chcialbym to mju 600 bez zobowiazania wziasc na probe. bez tego routera funboxa bo mam swoj router (podobno sie da)
pics pliz.

#krakow #play #orange #nju #swiatlowod
@Thunderball +3
Halo Kraków / Nowa Huta. Klęka mi psycha z internetem od exUPC/Play.
Niby mam 600 mbps po koncentryku a w speedtescie jak dojedzie do 300 to otwieram szampana. W prime time wieczornym mam od 60 do 100 mbps. W ciągu dnia tnie i zrywa. W piątek jak chciałem
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach