Wpis z mikrobloga

@Matylda_Megara:

funkcjonujecie, zyjecie, zawieracie znajomości i przyjaznie, angazujecie sie w swoje hobby, rozwijacie pasje

Nie jesteś w stanie nas zrozumieć, nawet się nie kompromituj dalej
  • Odpowiedz
@Matylda_Megara: na przeciętnego #przegryw i jego krzywy i sprany łeb od dzieciństwa, przeciętna samica nie splunie. Poprzez brak relacji międzyludzkich i brak machania kindybałem w jamie samicy, łeb #przegryw coraz bardziej się spiera i zmniejsza szanse na kopulacje. Tak to się kołem toczy. A radzi se tarmosząc ogóra i zapomina o temacie. Natura.

No chyba że założy inny pasek, zacznie biegać i pójdzie na terapie (tylko
  • Odpowiedz
  • 1
@Lento_morte przepraszam, jeśli tak to odebrałeś, nie to było moja intencja a zrozumieć chce.
Właśnie dlatego, że mój starszy pasierb jest chyba bezpieczny, ale młodszy jest dzieckiem bardzo lubianym i otwartym oraz kontaktowym i samodzielnym, ale kiedyś też może zacząć mieć trudności. Chcę zrozumieć w jaki sposób i kiedy one się pojawiają.
  • Odpowiedz
@Matylda_Megara: np. https://wykop.pl/wpis/83888219/brutalnie-zmoggowany-przestepca-malego-kalibru-w-d czyli taki chłop jak w tym poście był całe życie zapewne przezywany "mały", ktoś ma np. zeza czy inne wady zewnętrzne. Do tego może np. dojść s---------y stary. I dla takiego #przegryw drugi człowiek to często wyrzut kortyzolu przed którym organizm się broni. No a samica nie spojrzy bo wejdzie na tinderka i ma 20 na jego miejsce więc koniec.
@ZartosXXX +49
Brutalnie zmoggowany przestępca małego kalibru

W dzisiejszych czasach niski=pośmiewisko

#przegryw #blackpill
  • Odpowiedz