Wpis z mikrobloga

Nie mogę zdzierżyć tego jak kobiety zmieniają swój wygląd przez makijaż oczu. Już nawet delikatne pomalowanie samych powiek jest game changerem. Przykro się patrzy kiedy zmyją ten makijaż i wychodzą te zapuchnięte, mniejsze wizualnie oczy. Po prostu staje się wtedy taka zwykła, przeciętna, a nawet powiem brutalnie - często po prostu brzydka.

#rozowepaski #zwiazki #makijaz #logikarozowychpaskow
PrzyjaznyMireczek - Nie mogę zdzierżyć tego jak kobiety zmieniają swój wygląd przez m...

źródło: porownanie-pieknej-blondynki-bez-i-z-makijazem_7502-3030

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PrzyjaznyMireczek: kureva to widac najbardziej na kamerkach na weekly jak typiary pracuja na HO, to wygladaja jak oblesne kaszaloty, a w pracy calkiem znosne z kilogramem mejkapu.
A potem nie dziwota ze tyle rozwodow, jak sie okazuje po slubie jak naprawde kobieta wyglada bez makijazu.
Makijaze powinny byc zakazane
  • Odpowiedz
A potem nie dziwota ze tyle rozwodow, jak sie okazuje po slubie jak naprawde kobieta wyglada bez makijazu.

@nie_odpisuj: Czyli ludzie spotykają się ze sobą tylko na randkach, nie jeżdżą razem na dłuższe wycieczki ani nie spędzają nocy, chłop się oświadcza, biorą ślub i dopiero wtedy są ze sobą więcej niż dobę? xD
  • Odpowiedz
@PrzyjaznyMireczek: problemem jest jak baba sobie zrobi usta, walnie popularną farbę i ubierze to co setki tysięcy innych bab i wyglądają jak klony z jednego wzornika, a Ty masz problem z częściowym makijażem xD
  • Odpowiedz
@PrzyjaznyMireczek przecież ta bez makijażu ładniejsza , po prawej wygląda to do d--y bo ma staromodnie zrobiony makijaż taki z lat 2005 , różowa szminka , zakrzywione i za ciemne brwi , niezbyt równo rozłożone cienie wręcz 'napaprane " plama z brązera na policzku
Przecież ten makijaż z ładnej dziewczyny zmienił ja w babe w średnim wieku co sprzedaje w wiejskim sklepie
Czasem makijaż szpeci jak robi go nie wprawiona ręka
  • Odpowiedz