Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +146
Ostateczne #rozdajo z okazji Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: rozdajo 28.11
Pobierz
nowszyja +23
Dlaczego Polacy to takie bezguścia? W ostatnich miesiącach przeglądałem sporo ogłoszeń sprzedaży mieszkań i to jest dramat jak kiczowato Polacy wykańczają mieszkania. Jak nie boazeria milenialsów, czyli pseudo kamień z Castoramy, który tłumie małpy przyklejały na połowie ścian w mieszkaniu 10 lat temu, to teraz płytki drewnopodobne i panele winylowe, czyli gumolit, symbol biedy lat 90-tych, a teraz nowa moda wśród milenialsów xD Dla Polaków styl i standard mierzony jest ilością wydanych
źródło: lazienka
Pobierz

źródło: image_picker_8E9BF5CE-5C0C-46D6-BE35-FA3DAC0A067A-47962-0000199D93711384
Pobierzpewnie sie cieszy i traktuje to jako reklame czy cos
pomijajac cala szafe tych szmat to na pewno jakis procent z tego idzie, bylby totalnym ulomkiem gdyby inaczej tego nie rozegral, bez kiszakowej osoby sprzedawalyby sie co najwyzej
@ActiveekHere: Najnowsze wzory chyba już nie były Amandy
A te jego koszulki to mi zawsze koło c---a latały xD
źródło: kaszak
Pobierz@RafaellusAnalus: to nie te czasy. Teraz streamerka z 15 widzami potrafi lepiej żyć niż maciek tyrający w januszowym kołchozie.
Ktoś kiedyś na wykopie robił podliczenie jakieś strimerki co miała 30 widzów i albo tam była pralnia pieniędzy albo serio ona robiła po 10k-15k donejtów miesięcznie.
@ActiveekHere: któryś był zrobiony przez jakiegoś grafika czy tam tuatuażystę.
Pewnie jak wszyscy teraz wpisywali prompt do AI generowali z setkę obrazków wybierali najlepszy i na tym robili nową grafikę z poprawkami.
On zawsze mówił, że do wszystkiego używa AI a przede wszystkim do grafik i tylko idiota by
No i wcale mnie to nie dziwi, że s-------a z tonącego okrętu. xdd
kiszak spi na kasie i tego nie neguje, nie wiem