Wpis z mikrobloga

@ActiveekHere:

to kiszak z tego nic nie ma ale musi udawać że się cieszy?

pewnie sie cieszy i traktuje to jako reklame czy cos

nie no on musi mieć coś z tego nadal, sam w tym chyba nadal chodzi i chodzić będzie

pomijajac cala szafe tych szmat to na pewno jakis procent z tego idzie, bylby totalnym ulomkiem gdyby inaczej tego nie rozegral, bez kiszakowej osoby sprzedawalyby sie co najwyzej
  • Odpowiedz
spadnie z rowerka szybciej niż żabkens od rafonixa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@RafaellusAnalus: to nie te czasy. Teraz streamerka z 15 widzami potrafi lepiej żyć niż maciek tyrający w januszowym kołchozie.
Ktoś kiedyś na wykopie robił podliczenie jakieś strimerki co miała 30 widzów i albo tam była pralnia pieniędzy albo serio ona robiła po 10k-15k donejtów miesięcznie.
  • Odpowiedz
Nie chce mi się wierzyć że by sprzedawał wzory robione na AI, ale to jest kiszak. Nie raz już mnie zaskoczył.

@ActiveekHere: któryś był zrobiony przez jakiegoś grafika czy tam tuatuażystę.
Pewnie jak wszyscy teraz wpisywali prompt do AI generowali z setkę obrazków wybierali najlepszy i na tym robili nową grafikę z poprawkami.
On zawsze mówił, że do wszystkiego używa AI a przede wszystkim do grafik i tylko idiota by
  • Odpowiedz
@fudiasz3k: już pomijając, że z rumunem nie szło wytrzymać (jej n-----------e na kiszaka na streamach to meltdown psychiczny) to wcale mi jej nie szkoda.

No i wcale mnie to nie dziwi, że s-------a z tonącego okrętu. xdd
  • Odpowiedz
@okfmale: sprawdzales kiedys ile oni na streamie potrafia zarobic? nigdy tej lampucery nie ogladalem bo mi wisi kompletnie ale przy reklamach, promo sprzetu, wplatach i p--------h to nie jest tego malo, a sam kiszak to w ogole spi na kasie
  • Odpowiedz
@hekktik: zdaje sobie z tego sprawe, ale nie powiesz mi ze osoba majaca srednio ponizej 100 widzow moze z tego wyzyc. kasa z dealow jak i ich liczba przy takiej ilosci widzow jest niewielka, chyba ze skrzynki. za samo streamowanie na twitchu c---a dostajesz, jedynie ratuja cie suby i donejty, co w sumie w jej przypadku (bycie baba) jest ulatwione

kiszak spi na kasie i tego nie neguje, nie wiem
  • Odpowiedz