Aktywne Wpisy

mar3k21 +205
Cześć Mirki i Mirabelki.
Czy ktoś z Was zna tego mężczyznę? Dzisiaj we Wrocławiu \(Różanka\) oszukał moją mamę metodą „na policjanta”\.
Najbardziej wku\*\*\*\*jące jest to, że mama pojechała do banku wypłacić swoje oszczędności.
Nikt nie zapytał, dlaczego chce wypłacić wszystko co ma na koncie. Jedyne, co usłyszała, to że obowiązuje limit 20 tys. zł na jednorazową wypłatę.
Czy ktoś z Was zna tego mężczyznę? Dzisiaj we Wrocławiu \(Różanka\) oszukał moją mamę metodą „na policjanta”\.
Najbardziej wku\*\*\*\*jące jest to, że mama pojechała do banku wypłacić swoje oszczędności.
Nikt nie zapytał, dlaczego chce wypłacić wszystko co ma na koncie. Jedyne, co usłyszała, to że obowiązuje limit 20 tys. zł na jednorazową wypłatę.
źródło: image0000011
Pobierz
trebeter +136

Było o braku balkonu, sprawdź brak dojazdu i mediów XD
źródło: Screenshot_20251116-162000040 (1)_1_1
PobierzSerio wy nie macie już do czego się przypi3rdalać tylko że ktoś kawałek nieuzbrojonej ziemi sprzedaje? Rozumiem jeszcze że jedna osoba palnie taką głupotę, ale że to w gorące trafiło? Co jest kurde?
Jeszcze do tego brak mediów, co czymś dziwnym nie jest, znajdziesz dużo działek budowlanych bez mediów w tym kraju.
No chociażby to p---------e? Po prostu
Masz podane:
1. Numery działek
2. MPZP
3.
Chyba dalej nie rozumiesz, ale trudno.
@CheSlaw: nie chodzi o sam brak mediów, bo to normalne, jak piszesz. Chodzi o
A co jest nie tak z tym opisem? Rozumiał bym gdyby tam był jakiś dom, a to jest kawałek ziemi gdzieś w jakiejś dziczy w dodatku w górzystej okolicy. Doprowadzenie tam mediów serio mogłoby się wiązać z dewastacją krajobrazu. Poza tym jak żyje to takie odpisy były od zawsze. Każdy sprzedawca stara się
@misk4cy I to ogłoszenie jest niby jakieś wybitne pod tym względem na tle setek tysięcy innych?
Będzie, będzie, aż mi sie Wolfik ze swoją służebnością przypomniał XD