Wpis z mikrobloga

Gdyby bezczelnosc miala imie, to byłoby to: PZFD

Ludzie co 3 lata temu pisali apele o tanie kredyty dla rodzin, zarobili na tym jak nigdy, dzis mowia, ze to bylo nieszczescie. To niech odda zyski, skoro to na niego nieszczescie sprowadzilo. Bank sie "zapalaly" na podatek od "nadmiarowych zyskow" to moze i deweloper powinien?

I oni sie nawet nie wstydza tego.... ten kraj nie ma ZADNYCH standardow moralnych, zadnych...

#nieruchomosci
del855 - Gdyby bezczelnosc miala imie, to byłoby to: PZFD

Ludzie co 3 lata temu pisa...

źródło: Zrzut ekranu 2025-11-16 141124

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@del855

Nieszczęsny bo zamiast jeść łyżką to wychylali cały gar i się skończyło dobre bo ceny skoczyły do góry, działki, robocizna a teraz wszyscy publicznie są wściekli na deweloperów, politycy się odwracają a społeczeństwo widzi w nich wroga numer jeden.

A prawda jest taka że gdyby Hetman i Paszyk powiedzieli "Oki BK2 był błędem, dalej program będzie ale z limitami 15k kwadratów na kwartał" to na tagu wszyscy byśmy ich całowali
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
A prawda jest taka że gdyby Hetman i Paszyk powiedzieli "Oki BK2 był błędem, dalej program będzie ale z limitami 15k kwadratów na kwartał" to na tagu wszyscy byśmy ich całowali po rączkach.

chyba 15k/m2 ;) a i to za drogo.... ja moge poprzec program doplat, ale pod warunkiem ze mieszkanie jest np. w cenie max 75% ceny rynkowej W DANEJ DZIELNICY, oraz nie drozej niz srednia dla calego miasta. Czyli mowiac
  • Odpowiedz
@del855: dopłat nie powinno być,
Ceny też już nie spadną. Ja jestem ukontentowany.
Dopłaty moga odpalić dopiero wtedy jak dostanę jakieś mieszkanie w spadku na sprzedaż , to tak że rok wcześniej
  • Odpowiedz