11.5k, w Polsce dwóch właścicieli łącznie ze mną. Obaj długoletni użytkownicy forum f650gs.pl. Jak ktoś będzie docielkliwy to znajdzie tam posty z przedmiotem sprzedarzy. Motocykl wzięty od niemca przy około 30k przebiegu i po paru latach użytkowania. W pakiecie cały osprzęt, kufry boczne, centralny, tankbag, drugi centralny duży, dodaktowa niższa kanapa i jakieś inne graty. Do wglądu sporo faktur co zostało zrobione w ostatnim czasie.
. Jak ktoś będzie docielkliwy to znajdzie tam posty z przedmiotem sprzedarzy
@Hadian: kurcze, a to może wrzuć linka jakiegoś. Nie rozumiem, chcesz sprzedać Moto, opis to m.in. "i inne frazesy", posty można sobie wyszukać jak ktoś dociekliwy, zdjęcie jakieś z neta zalaczone, o cenę trzeba dopytywać...
@mlekoag: wrzuciłem link do forum. Posty z forum nie są częscią ogłoszenia i faktycznie są dla dociekliwych którzy chcą zweryfikować wiarygodność. "Inne frazesy" reprezetuję całą listę napraw i dodatkowych elementów których tu nie wpisałem, a wysłałbym zaintersowanemu. Z ceną biję się w pierś.
"Wymiana oleju, filtrów i płynów obligatoryjnie wykonywana co roku. Zainwestowałem w motocykl na 2025 ze względu na planowaną wycieczkę, ale niestety plany się zmieniły. Motocykl mam 6
Dakar ma ten plus, że jest tani w utrzymaniu, jak kładziesz lachę na sporo rzeczy. Nawet jak się coś psuje, to zawsze uda się to jakoś naprawić nawet w krajach trzeciego świata. Do tego pancerny Rotax, który psuje się chyba jako ostatni. Jak jadę gdzieś dalej, to zawsze czuję się pewnie od strony usterek.
@Hadian fajny sprzęt, sam mam GSa 650 ale szukam czegoś mocniejszego na asfalt, a tego zostawiam do śmigania w koło komina po bocznych drogach. Ciężko mi sobie wyobrazić jak ludzie zjeżdżają tym pół europy, trasy po bałkanach jeszcze z pełnym załadunkiem, kufry itp. Mnóstwo osób tak podróżuje na tych osiołkach i dają radę, chyba ja jestem trochę wypaczony ( ͡º͜ʖ͡º)
#motocykle #motoryzacja
źródło: bMWF650GSDakar04-9999x600-resize
Pobierz@Hadian: kurcze, a to może wrzuć linka jakiegoś. Nie rozumiem, chcesz sprzedać Moto, opis to m.in. "i inne frazesy", posty można sobie wyszukać jak ktoś dociekliwy, zdjęcie jakieś z neta zalaczone, o cenę trzeba dopytywać...
"Wymiana oleju, filtrów i płynów obligatoryjnie wykonywana co roku. Zainwestowałem w motocykl na 2025 ze względu na planowaną wycieczkę, ale niestety plany się zmieniły. Motocykl mam 6
źródło: 20200402_170257
PobierzEch, nawet dzisiaj przeglądałem olx z nim :)
https://youtu.be/s2yEYxw8qAo?si=v9bx83QFGec8S6Ke
Trochę widać ale więcej na stojąco
Wsiadłem na t7 te wersję wyższą i nie mogłem wyprostować motocykla :)
Choć moc i gladkosc była wspaniała :)