Wpis z mikrobloga

• 1
@thorgoth: Ja jestem naturszczykiem obserwacje ludzi prowadzę na łonie Natura., gdzie tylko widzę potwierdzenie i prawdę. Zdjęć nie będę robił, bo szanuje każdej osoby prywatność, czy jest czarna, biała, czy ma dużą lechtaczka, mała lechtaczka, duży buzdygan czy mikrus, wszyscy jesteśmy ludźmi. A mi mówili żebym wyszedł z domu do ludzi to wyszedłem, przeprowadzam eksperymenty i analizuje trendy w przyrodzie.
  • Odpowiedz
@_Alessandro_: confirmation bias mireczku. Jeżeli wierzysz w numerologie i uważasz że twoją szczęśliwą liczbą jest 7, to dziwnym trafem będziesz wszędzie widzieć siódemki. Tak działa mózg.
Jeżeli wierzysz w blackpilla to będziesz wszędzie widział mokebe.
Ludzki umysł tak zakłada filtry na rzeczywistość, że widzi częściowo to co chce widzieć, lub to co potwierdza jego wcześniejsze paradygmaty. NATURA, jak to mówicie.

Ale jest też inne N, NAUKA. Otóż nauka mówi, że
  • Odpowiedz
@thorgoth: typie nawet na wsiach spotykam coraz więcej mokebe i z Indii, a co do łączenia się w pary z czarnymi to najwięcej tego widać po klubach w dużych miastach, na zadupiach tak popularne to jeszcze nie jest, ale już coraz więcej dziewczyn przyprowadza czarnych chłopaków do domu pokazać rodzicom
  • Odpowiedz
@Mokebe_Testo na wsiach w Polsce B spotkasz samotne matki, które przywiozły z Anglii coś więcej niż tylko funty, ale jak widać niektórzy będą udawać, że nic się nie dzieje.
  • Odpowiedz