Wpis z mikrobloga

#wizzair #ulc #odszkodowanie

Jak wyslac oficjalnego maila do cholernego wizzaira o odszkodowanie za opozniony lot? 3h30m

Bezczelni klamcy na swojej "submit claim" stronie upieraja sie ze lot byl okej i nie nalezy sie odszkodowanko xD
Wiec musze im najpierw wyslac pisemko/maila z oficjalna negatywna odpowiedzia i dopiero wtedy moge uderzyc do ADR/ULC itp.

Oczywiscie nie ma opcji porozmawiania z kimkolwiek z wizz wiadomo - blokuja wszelkie formy kontaktu. 5zl za minute nie mam zamiaru dzwonic xD Wie ktos gdzie im tego maila wyslac? Czy od razu gadac z ADR ze wizz utrudnia probe zlozenia reklamacji?
TurboBlejzer - #wizzair #ulc #odszkodowanie

Jak wyslac oficjalnego maila do cholerne...

źródło: image

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@niegwynebleid: a w dupie mam firme, skasuje mi 50euro (albo i lepiej) za wyslanie tego samego maila. Kiedys juz raz wzialem sam odszkodowanie za opozniony lot od wizz tylko to bylo lata temu, na poczatku kwikneli ze nie dadza, wystarczylo napisac do ULC i myk nagle sie okazalo ze dadza 250ojro.

Teraz chce zrobic to samo, proces znam jest banalny tylko gnoje ukrywaja wszelkie adresy email gdzie mozna im cokolwiek
TurboBlejzer - @niegwynebleid: a w dupie mam firme, skasuje mi 50euro (albo i lepiej)...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz