Aktywne Wpisy

Gaemeaa +1131
Wiecie dlaczego pociąg na trasie Gdańsk - Szczecin jest taki powolny i co chwile ma "przestoje techniczne" ? Za niemca były dwa tory na większości tej trasy, ale po wojnie ruskie rozebrali jedną nitkę torów i wywieźli do rosji jako reparacje wojenne xD Polacy do dnia dzisiejszego tej drugiej nitki nie odbudowali i przez to pociągi muszą zatrzymywać się na mijankach i czekać na wolny tor. Gdy któryś pociąg się spóźni cały
źródło: Dwa_tory_schemat_liczba_torow-1024x726
Pobierz
njay +7
#prawojazdy #ankieta
Sprawdźmy, czy Mirki mają większą wiedzę na temat prawa jazdy niż eksperci z FB. Jaka jest kolejność przejazdu wynikająca z pierwszeństwa?
Sprawdźmy, czy Mirki mają większą wiedzę na temat prawa jazdy niż eksperci z FB. Jaka jest kolejność przejazdu wynikająca z pierwszeństwa?
źródło: 1000024145
PobierzKto ma pierwszeństwo?
- Czerwony, niebieski, żółty 36.0% (1364)
- Czerwony, żółty, niebieski 55.3% (2093)
- Niebieski, czerwony, żółty 8.7% (331)

- założyć zimowe opony 20" na nowe felgi
- założyć koła na auto, a zdjęte z auta opony letnie na felgach 21" oddać do przechowalni na okres zimowy.
Przeglądając internet można znaleźć wiele ofert z bardzo zróżnicowanymi cenami.
Czy ktoś postępuje podobnie i może polecić jakiś sprawdzony i tani punkt na terenie Krakowa lub rozsądnych okolic?
#krakow #mechanikasamochodowa
nie ma czegoś takiego
W takim razie załóżmy, że poszukujemy punktu z optymalnym stosunkiem ceny do jakości usługi.
ja mam całoroczne i spokój, gdy jeszcze całoroczne były słabe to miałem dwa komplety kół i zmieniałem sobie samemu jak zaszla potrzeba. Przechowalnia kól czy opon, to raz że wywalanie kasy w błoto, dwa, potrafią przechowywać na dworze na słońcu.
Mam kompletnie nowy komplet opon letnich 21” na niskim profilu. Nie dam rady na tym jeździć zimą, w szczególności ze planuję również pojechać kilka razy w rejony górskie.
W takiej sytuacji nie ma innej możliwości jak zakup drugiego kompletu, lepiej zimowego niż całorocznego.
Pytanie dotyczyło tego gdzie najlepiej na terenie Krakowa założyć nowe opony (tak, wiem ze to można zrobić wszędzie), ale dodatkowo złożyć na przechowanie drugi komplet (letnie).
Nawet jeżeli sam je sobie przełożę na auto, to nadal poszukuje miejsca gdzie składować spore felgi 20-21" miedzy