Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Varesi: @NetworkCartoon @qoop ale co mam więcej zrobić? Schudłem poszedłem na siłownie. Nic więcej nie mogę zrobić a to nie dało nic mam takie same powodzenia jak byłem grubasem. Nie mogę zmienić koloru skóry , wlosów, szczęki na kwadratową, wzrostu itd ich wymagania są nie do przeskoczenia
  • Odpowiedz
@Varesi: chłop jest niezły...jak nie narzeka przed kamerą na to że fotowoltaika się nie opłaca a okazuje się że powiedział jednemu z gości w studio przed programem że chce ją montować to krytykuje to, że rząd chce ułatwiać rozwody a sam jest rozwodnikiem to znowu wczoraj na pytanie co zrobił dla państwa odpowiedział z wielką dumą że "zapłacił podatki" ale już nie wspomniał o tym że było to 8% xD
  • Odpowiedz
@sub_zero_1: Najlepszy był program o wypłatach gdy krzyczał że ludzie nie mają za co żyć i trzeba im pensje podnieść, a jak jeden z "ekspertów" go zapytał czy kogoś zatrudniał i ile mu płacił, to ten odpowiedział że tak i godziwie. Expert nie odpuścił i naciskał ILE?! To Jankowski stwierdził że nie powie xD Kompromitacja.
  • Odpowiedz