Wpis z mikrobloga

• 1
sankcje nie działajom

@bombastick: akurat ostatnie sankcje Trumpa na rosyjską ropę są mocne.

Swoją drogą Biden tak kochał Ukrainę, a nie nałożył tak mocnych sankcji na Rosję. Widocznie bał się wojny handlowej.
  • Odpowiedz
@bombastick: A ty dalej wymyślasz jakieś chochoły, a później z nimi walczysz.... Bo pewnie skoro tak pisałem to już za chwile wrzucisz mój komentarz, w którym użyłem takiego określenia. A nie no żartuje, zrobisz jedynie fikołkeczka, jak robisz od kilku lat z tym zajmowaniem rosyjskich rezerw xDDDDDDDDDD.
  • Odpowiedz
@Szinako: XD wiecej nie chce mi sie szukać bo nie wyrabiłbys z gimnastyką

Ale wy uwielbiacie manipulować. Tak bardzo was boli d--a o to, że sporo osób miało racje pisząc o tym, że sankcje NIE BĘDĄ tak skuteczne jak zapowiadano, że teraz sobie wymyślacie jakieś bzdury tego typu. I tak o to Rosja, która miała zbankrutować i wycofać się z wojny w 2022, nadal sobie walczy w 2025 xDDD....
  • Odpowiedz
@bombastick: I tak jak myślałem, nawet rusek cie jedzie jak chce, na znajomości języka polskiego, huahahahahah. Saszka, weź wróć do nauki, to zrozumiesz różnice między "sankcje nie działają" a "sankcje NIE BĘDĄ tak skuteczne jak zakładano". No ale w sumie czego ja się po tobie spodziewałem......
  • Odpowiedz
  • 0
I tak o to Rosja, która miała zbankrutować i wycofać się z wojny w 2022, nadal sobie walczy w 2025 xDDD....

@bombastick: To niesamowite, że ruskie boty przedstawiają to jako sukces, gdy to kompromitacja kraju, który aspiruje do miana mocarstwa.
  • Odpowiedz