Aktywne Wpisy
Jaqubson 0
Kupując samochód z OTOMOTO ile byście byli w stanie km pojechać po niego? Odległość to jeden problem, a drugim że trzeba jechać po niego na dwa samochodu czyli angazować kogoś bliskiego
Szkoda, że nie ma czegoś takiego, że robi to gość z np otomoto za nas :( czyli to on jedzie do nas #motoryzacja #samochody #otomoto
Szkoda, że nie ma czegoś takiego, że robi to gość z np otomoto za nas :( czyli to on jedzie do nas #motoryzacja #samochody #otomoto
czahrolek98 +2
W sumie jak to jest, że niby jedna z najlepszych 9 nie potrafi wpakować hattricka drużynom typu Malta i San Marino, a haaland to na czilku robi?
Nie mówcie, że Norwegia jest x klas wyższej od polskiej drużyny.
#mecz
Nie mówcie, że Norwegia jest x klas wyższej od polskiej drużyny.
#mecz

To samo tyczy się forów internetowych. Taki reddit bije na głowę dawne fora, zwłaszcza nasze rodzime, gdzie przychodząc z pytaniem nie dostawałeś odpowiedzi (np taka elektroda z januszerstwem technologii i ich eliteryzmem wiedzy) Dzisiaj chatgpt oddaje lepsze odpowiedzi.
Internet z lat 2007-2012 wspominam jako bardzo ubogi, bo ten z lat 90, jeszcze miał faktycznie fajne geekowskie nisze, ale teraz jest nieporównywalnie lepiej niż 15 lat temu.
#technologia #informatyka #internet
źródło: maxresdefault
PobierzMnie na stronie głównej YouTube ciągle pojawia się to, co było już obejrzane. Mam dosyć tego śmieciowego algorytmu.
Odpowiedzi ChatGPT to sobie można w dupę wsadzić, ciągle zmyśla. Kiedyś można było wygooglować ogromną wiedzę, wyniki były na wiele stron, Google nawet archiwizowało strony (nie wszystko jest na Wayback Machine), teraz Google pokaże ci Reddita i parę wyników i kij ci do d--y. Na
YT to trzeba umieć dopasować pod siebie.
Osobiście filmiki, które mi proponuje algorytm, a które mi nie odpowiadają, usuwam opcjami: "nie interesuje mnie to", lub cały kanał: "nie polecaj kanału".
Po tych zabiegach algorytm mniej więcej już zna moje preferencje, i około 80% polecanych nowych rzeczy trafia w mój gust, a pozostałe około 20% odsiewam tymi opcjami.