Wpis z mikrobloga

#odyn #korsir #yanek
https://youtube.com/shorts/jNZBiJrEdVU?si=87f4ALt1qpwBrCsS
Widzieliście ostatnie shortsy #yanek ? O mało nie zesrałem się ze śmiechu. #yanek obniżonym głosem gada, spojrzenie na dziewczynę bezcenne. Jak prawiczek hehe! A dziewczyna brzmi na wyluzowaną. Jak lalka wie czego chce, to ten jełop nie podoła :)
Jak mu panienka nie popuści pusi, to zatrzepie kapucyna na śmierć :)
No i oczywiście #yanek to następny z naszych ulubieńców, który musi pochwalić się jakąkolwiek relacją z płcią przeciwną :)
Jak te ich baby będą w typie tej z majowania, to wyłączę YT na zawsze :) Następnej szpetnej i opóźnionej w rozwoju nie zniosę.
Sprawiedliwy_Turbohejter - #odyn #korsir #yanek
https://youtube.com/shorts/jNZBiJrEdV...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sprawiedliwy_Turbohejter: Film z motywem Szfedki był max cring'owy, ale ten content, który teraz podłapał jest jeszcze bardziej sztuczny i groteskowy - przy pełnym odcinku z tym motywem chyba wrócę do oglądania Yanka. Ten ton głosu, mimika i uśmieszki mówią wszystko. Aparycja tej laski pasuje do bycia stroną dominującą, więc wyczuwam w przyszłości badanie głębokiego dołka pinpoiterem dla jego.
  • Odpowiedz
@Sprawiedliwy_Turbohejter: Po tym co mówił we Włoszech można wywnioskować, że teraz siedzi u widzki pod Krakowem i robi jej saune. Pewnie wpadli na genialny pomysł, że ona poudaje jego dziewczynę pod wyświetlenia. Czeka nas mega cringe, gdy wrzuci pełny odcinek.
  • Odpowiedz
@Dejwor: wszystko z nią nie tak ! Od wyglądu po zachowanie. Wpierdziela się w zdanie, nie ma pojęcia o czymkolwiek i ogólnie jest wg mnie tępa. Mam uczulenie na nią. Przez nią w zasadzie przestałem oglądać ten kanał. A po tym jak weszli we współpracę z Temu, to już zrobiła się klapa totalna. No i ta jego sentymentalna podróż motorkiem... Dno i metr mułu.
Szkoda, bo facet zdolny i pokazywał
  • Odpowiedz
Trzymam kciuki żeby j----a #yanek miał najfajniejszą babkę z tej całej bandy vanlifeowo-poszukiwawczej. Żeby zagrał na nosie #odyn i #korsir. Żeby ich skręcało, że największy (w ich oczach i naszych trochę też) niedojda, partacz, oszust i krętacz, ma najfajniejszą pannę. Nie wiem jak zniósłby to #korsir ? Skończyłby na prochach jak grubas, zamknąłby się w garażu na zawsze i wziął ślub z Bandziorkiem
  • Odpowiedz