Wpis z mikrobloga

ojciec mnie poprosił żebym mu pobrała yt bez reklam na nowego samsunga, próbowałam pobrać revanced z kilku stron i zamiast pobierania apek otwierają się linki do jakichś dziwnych stron (przeglądarka brave z adblockiem) a nie chcę mu wgrać przy okazji jakiegoś gówna jak to bywa z apkami spoza sklepu play. ktoś podzieli się linkiem? czy może w ogóle jest już jakaś inna apka yt bez reklam zamiast re/vanced?

#pytanie #telefony #smartfon #android #blokowaniereklam #youtube
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zoyav: poszukaj apki grayjay nie mam jej w sklepie google

Poszukaj też apki freetube albo newpipe albo libre tune na sklepie f-droid (ten jest w skppie gogle jest)

Jak masz kłopot z vanced chcesz go bardzo to mirasy albo ja ci napiszemy co i jak
  • Odpowiedz
@Zoyav: Brave imo najlepszy, uzywam od dobrych 4 lat, problemy byly taz przejsciowo przez kilka dni. Odtwarza bez reklam, nie tylko na yt, odtwarza przy wygaszonym ekranie. Do FB podobnie. Do tego mozna dodac prywatny dns adblock i nie bedzie tez reklam w innych aplikacjach.

Jesli nie Brave to jest jeszcze mobilny Vivaldi.
  • Odpowiedz
@Zoyav: Idziesz na forum mobilism org i szukasz YouTube ReVanced v20.11.43 [Extended] [RVXP v5.13.1]
Pobierasz z tamtąd ReVanced MicroG Services (GMSCore) v0.3.1.4.240913 [Official]
i apkę na przykład Dark | Revancify Blue Icon.
Odinstaluj z tel yt i mcroG i zainstaluj najpierw pobrany microG i potem yt.
Restart tel, otwierasz yt, logujesz sę i w opcjach ustawiasz jak chcesz.
To wszystko.
  • Odpowiedz