Wpis z mikrobloga

Zupełnie serio: jak jesteście samotni, to z kim gadacie?

w sensie, nie macie partnera, rodzice daleko. To z kim się rozmawia? W robocie?

#przegryw
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jmuhha: Z nikim bo w pracy same toksyki, tam nie ma kolegów są tylko twarze. Nigdy nie wiadomo kto pod kim dołki kopie. Wiec lepiej nie rozmawiać z nikim bo im więcej wie tym gorzej dla ciebie.
  • Odpowiedz
Z nikim bo w pracy same toksyki, tam nie ma kolegów są tylko twarze. Nigdy nie wiadomo kto pod kim dołki kopie. Wiec lepiej nie rozmawiać z nikim bo im więcej wie tym gorzej dla ciebie.

@Zwierz33: Ciesz się, że nigdy nie byłeś uczestnikiem kursu o tytule ,,udoskonalanie swojego frajerstwa" wtedy normiki by ci cały czas wmawiały coś przeciwnego niż co tutaj napisałeś.
  • Odpowiedz
@Zwierz33: No tam mnie uczyli różnych farmazonów... Mówili jak mam żyć, że jestem głupi, że nie chce mieć kolegów, że koledzy powinni być ważni z pracy. Uczyli, że jestem nikim, że oni są kimś, że ja nie mam prawa sam o sobie decydować. Uczyli też, że za wszystko mam czuć się winnym. Szkoda gadać.
  • Odpowiedz
@Zwierz33: Nie, to coś więcej niż mobbing. Gdy masz zwykły mobbing to przecież nie dostajesz instrukcji jak masz żyć, co masz robić w swoim wolnym czasie i tak dalej.

Skandaliczny kurs.
  • Odpowiedz