Wpis z mikrobloga

#pathofexile2 gram sobię teraz warriorem SSF i powiem tak, jak narazie na kampani DMG w bossy konkretny, zdażyło mi się skipować fazy w 3 akcie, na niektórych bossach.

Single target jak narazie najwyższy w porównaniu do innych klas jakimi grałem ale.... 90% deadów zrobiłem po tym jak dostałem stuna od g---o ataków xD nie wspomne już o sprincie... Stun treshold obowiązkowy...

drzewko jest najbardziej skąplikowane względem innych stron, gdzie nagórze i z prawej stronny praktycznie wszystko jest łopatologiczne, a czym bliżej STR, tym więcej wygibasów trzeba zrobić by to wszystko jakoś spiąć.

AOE tylko przy użyciu 2x skillów da się wykonać + dochodzi do tego jeszcze cast speed slamów, który jest wolny, więc trzeba się też tym zajać by dalo się sprawnie grać... na innych postaciach wszystko się dzieję samoistnie, tak poprostu.... bez względengo myślenia
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@samael4018: tryharduje warriora - klasa wymaga giga dużo inwestycji w gear by była grywalna. Tym czyszczę cały ekran na hita https://poe.ninja/poe2/profile/fil0sofen-7545/character/szmichalwoj wszystko sam wykraftowałem, jak masz pytania to pytaj. Bez trade ciężko mi sie wydaje spiąć te klasę. Na początku levelowałem z viper capem i było giga spoko. Armour stacker wymaga specyficznych itemów z trade. Na SSF chyba grałbym pod slamy bo to nie wymaga niesamowitych itemów a dmg od
  • Odpowiedz