Wpis z mikrobloga

Jaki był wasz najbardziej udany i nieudany zakup elektronicznych? Mój najbardziej udany to steam deck - uwiebial wieczorkiem położyć się i pograć pod kołdrą. Najgorszy to nintendo switch - odbiłem się całkowicie od gier nintendo jedynie w gta trylogię i inne gry multiplatformowe były fajnie #steamdeck #nintendoswitch #nintendo #konsole #gry #elektronika #pytaniedoeksperta #pytanie #pcmasterrace #pc
Anonek463 - Jaki był wasz najbardziej udany i nieudany zakup elektronicznych? Mój naj...

źródło: image_picker_21834938-AEAE-46B8-925B-938993367B22-51474-000007199BA4BEA9

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Anonek463: Ja sie totalnie odbilem od SteamDecka, który dla mnie okazał się być za słaby. Horizon, God of War - konczyłem ze spadkami FPSów, czy wręcz scinkami. Europy Universalis nie dało się odpalić, o grach EA nie wspomnę. Dla mnie to przehajpowany sprzęt. Sterowniki na windowsa niby są, ale... no. Niby są. Dlatego tez do steammachine podchodzę z rezerwa.
  • Odpowiedz
@Anonek463: jeśli mowa o gierkowych sprzętach to zdecydowanie PS Vita. Wgranie cfw to pikuś, całkiem konkretna biblioteka gier + emulowanie do PS1 włącznie oraz emulacja PSP. Kapitalna sprawa, swego czasu grałem więcej niż na Switchu i PS5
  • Odpowiedz
@Anonek463: nieudany to jakiś tableto-laptop chuwi z aliexpress za kilka stówek z 8 lat temu. Jak na tamten czas to mega mi się spodobał pomysł urządzenia podwójnego 2 w 1. Odczepiana klawiatura, dzięki temu miałem tablet i laptop. Dodatkowo 2 systemy, które mogłem sobie przełączać: android i Windows 10. Na androidzie nawet jakoś hulało, na Windowsie gorzej. Włączyłem dosłownie kilka razy. Teraz się już nawet nie ładuje i nie mogę
  • Odpowiedz
  • 2
@Anonek463 najlepszy to SurfacePro czyli tableto-laptop, od 7lat takich używam jako daily.
Najgorszy to wlasnie SteamDeck, sprzedalem po miesiacu praktycznie nie uzywanego, zbyt duzy i ciężki aby komfortowo grać dłużej niż 15min. (Tutaj jednak jestem fanem Switcha)
  • Odpowiedz
@Anonek463: najbardziej udany to SteamDeck a najbardziej nieudany to monitor gamingowy Alienware.

SteamDeck kupiłem jako gadżet, który pewnie by się kurzył, ale dostałem spoko pracę w innym kraju i w takich warunkach był lepszym laptopem gamingowego? W samolocie lepszym odtwarzaczem filmów niż smartfon?

Fajnie fajnie ale chciałem go też używać w formie desktopa czyli kupię monitor mysz i
  • Odpowiedz
@Anonek463: Mój najbardziej udany to kuchenne, podklejane LEDy RGB z Biedry za kilkanaście cebul, wyłowione jako ostatnia sztuka z kosza z promocjami. Świecą każdego wieczoru już od 5-6 lat. A nieudany - używana myszka Mad Catz MMO. Bo po roku od kupna sypnął się środkowy przycisk myszki i sieje wieloklikiem od czasu do czasu. Nie chce mi się rozkręcać i przelutowywać, więc się z tym po prostu pogodziłem.
  • Odpowiedz
@Anonek463: Najgorszy to flying corps, bo uleglem reklamie jako dziecko w programie tv Escape, ktory kochalem.
Pamietam to piekne wydanie - grube pudlo tekturowe, mega dluga instrukcja. A sama gra byla do d--y i w ogole mi sie nie podobala, a tata kupil mi oryginal za 170 zl (se wyobrazcie jakie to byly pieniadze 24 lata temu) i pamietam jak wchodzil do pokoju to udawalem ze mi sie podoba i
  • Odpowiedz
@Anonek463: najgorszy z ostatnich lat to series x bo jakoś się złożyło, że microsoftowi o------o akurat na te generacje w którą wszedłem xd choć wygląd tej konsoli podobał mi się. A najlepszy zakup ostatnich lat to chyba switch oled i fajny laptop lenovo legion 14 cali z rtx 4060 też z oledem który udało mi się tanio wyrwać dzięki nauczycielowi z bloku xd
  • Odpowiedz
@Anonek463 najlepszy switch1/2, iPadPro, PS5Pro, PSX, PS2, PS3, PS4, Ps4Pro, PS5, PSP, PSVita, PSPortal

najgorszy legion go (tak wgrałem steam OS), XSX, PSvr2
  • Odpowiedz