Aktywne Wpisy

bArrek +201
Do j-----j pracy jutro

karolina-oska +95
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

źródło: image_picker_21834938-AEAE-46B8-925B-938993367B22-51474-000007199BA4BEA9
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Najgorszy to wlasnie SteamDeck, sprzedalem po miesiacu praktycznie nie uzywanego, zbyt duzy i ciężki aby komfortowo grać dłużej niż 15min. (Tutaj jednak jestem fanem Switcha)
SteamDeck kupiłem jako gadżet, który pewnie by się kurzył, ale dostałem spoko pracę w innym kraju i w takich warunkach był lepszym laptopem gamingowego? W samolocie lepszym odtwarzaczem filmów niż smartfon?
Fajnie fajnie ale chciałem go też używać w formie desktopa czyli kupię monitor mysz i
Pamietam to piekne wydanie - grube pudlo tekturowe, mega dluga instrukcja. A sama gra byla do d--y i w ogole mi sie nie podobala, a tata kupil mi oryginal za 170 zl (se wyobrazcie jakie to byly pieniadze 24 lata temu) i pamietam jak wchodzil do pokoju to udawalem ze mi sie podoba i
najgorszy legion go (tak wgrałem steam OS), XSX, PSvr2