Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
źródło: Obraz 17.04.2022, godz. 12.30
Pobierz

#wojna
@Wloczypsuj Praktyka pokazuje, że im coś jest bardziej "polskie", "patriotyczne", "narodowe", "zbożne" i tak dalej to jest to mniej wiarygodne.
@Wloczypsuj: Nie wiem o co w tym filmie chodzi, ale obchodzenie urodzin psa nie jest normalne też w kraju, który nie jest objęty wojną.
Właśnie złapałeś się na ruską propagandę. Nie wiesz nawet z kiedy jest to nagranie.
Wiesz tylko że wrzucił to info Prawdziwy Polski Polak z Polski.
@Przemasu: No nie mam, nawet mnie to nie obchodzi i napisałem wyraźnie (no może dla ciebie nie dość wyraźnie), że nie wiem o co chodzi w tym filmie.
@Przemasu: bo k*rwa mówi o tym na filmie?
https://112.ua/en/v-odesi-sobaka-na-ima-lukas-vidsvatkuvala-den-narodzenna-v-restorani-ta-priihala-na-limuzini-90367
@Grzesiok: ?