Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +4
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +17
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

Było to ciężkie kilka miesięcy, zero odstępstwa od diety i 8-10 jednostek treningowych w tygodniu.
Teraz troszkę wracam z kaloriami do góry, żeby odpocząć ale następny cel to 13%bf.
#mikrokoksy #dieta #silownia
źródło: 6259
PobierzRównie dobrze można zapytać o skład ciała czat gpt.
Jaka cena takiej laurki? 200zl?
Byłem na keto z cateringu, zaczynałem od 2800, później schodziłem niżej ale podbijalem białka Shakem z odżywki białkowej i oleju MCT.
O dziwo nie czułem głodu najniżej z kcal byłem na 2400-2500
@maekkkk nie wisi, wszytsko ładnie zeszło ale jeszcze trochę fatu zostało do zbicia
@Kusyfix: i czym to robiłeś xD przecież to scam
Natomiast ja tu widzę większy problem, który możesz jeszcze naprawić
Keto
Catering
I teraz powiedz mi co chcesz z tym zrobić, żeby najpóźniej za 2 lata znów nie wrócić do wagi wyjściowej
Właśnie z tego schodzę, chciałem spróbować i sobie ułatwić, aktualnie dodaje węglowodany i bede sam gotował, dobrze czuje się na niskich węglowodanach ale wiem, że nie jest to optymalne gdy się ćwiczy i zastanawiam się, jaką dietę docelowo wprowadzić.