Wpis z mikrobloga

Chciałbym się pochwalić i może kogoś zmotywować, zaczynałem na początku lipca z wagą 111,7 kg i ponad 30% BF, żałuje, że nie zrobiłem sobie analizy składu ciała ale chyba sam w siebie do końca nie wierzyłem.

Było to ciężkie kilka miesięcy, zero odstępstwa od diety i 8-10 jednostek treningowych w tygodniu.
Teraz troszkę wracam z kaloriami do góry, żeby odpocząć ale następny cel to 13%bf.

#mikrokoksy #dieta #silownia
Kusyfix - Chciałbym się pochwalić i może kogoś zmotywować, zaczynałem na początku lip...

źródło: 6259

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kusyfix: jak te bf% robiłeś na rezonansie to ma to sens, reszta to są rzeczy wyssane z palca. Zwłaszcza te magiczne wagi co prądem mają mierzyć bodyfat. Ale gratulacje, trzymaj tak dalej
  • Odpowiedz
@Kusyfix: weź na te wyniki sporą poprawkę, skoro ktoś tam wpisał, że masz tkanki mięśniowej 80% XD
Równie dobrze można zapytać o skład ciała czat gpt.
Jaka cena takiej laurki? 200zl?
  • Odpowiedz
  • 1
@grand_khavatari:
Byłem na keto z cateringu, zaczynałem od 2800, później schodziłem niżej ale podbijalem białka Shakem z odżywki białkowej i oleju MCT.
O dziwo nie czułem głodu najniżej z kcal byłem na 2400-2500
@maekkkk nie wisi, wszytsko ładnie zeszło ale jeszcze trochę fatu zostało do zbicia
  • Odpowiedz
@Kusyfix

Chciałbym się pochwalić i może kogoś zmotywować, zaczynałem na początku lipca z wagą 111,7 kg i ponad 30% BF, żałuje, że nie zrobiłem sobie analizy składu ciała ale chyba sam w siebie do końca nie wierzyłem.

Było to ciężkie kilka miesięcy, zero odstępstwa od diety i 8-10 jednostek treningowych w tygodniu.

Teraz troszkę wracam z kaloriami do góry, żeby odpocząć ale następny cel to
  • Odpowiedz
@OrgStJones: niby ta, ale skoro wcześniej miał 30 to progres jest. A ile ma realnie? Jeden uj, jak wizualnie mu pasuje to git, tak czy siak 90% ludzi ten bf zaniża sobie xD
  • Odpowiedz
  • 1
@bartt345: głos rozsądku, nie wierzę w to ślepo, była to czysta ciekawość. Nie obchodzi mnie ani waga, ani %bf, dodałem to jako ciekawostkę. Chodzi w tym wszystko o samopoczucie, które jest sto razy lepsze i wiadomo aspekt wizualny
  • Odpowiedz
@Kusyfix: wszyscy się srają o jakiś pomiar składu ciała, jak poleciało tyle wagi i widać różnicę to jasne że większość z tego to smalec, a cyfry mają małe znaczenie.
Natomiast ja tu widzę większy problem, który możesz jeszcze naprawić

Keto
Catering

I teraz powiedz mi co chcesz z tym zrobić, żeby najpóźniej za 2 lata znów nie wrócić do wagi wyjściowej
  • Odpowiedz
  • 0
@Inozythol:

Właśnie z tego schodzę, chciałem spróbować i sobie ułatwić, aktualnie dodaje węglowodany i bede sam gotował, dobrze czuje się na niskich węglowodanach ale wiem, że nie jest to optymalne gdy się ćwiczy i zastanawiam się, jaką dietę docelowo wprowadzić.
  • Odpowiedz
@Kusyfix: Można na keto ćwiczyć, efekty są wolniejsze i mniejsze, ale się da. Polecam kanał Dawid Dobropolski. Rzecz jest w tym, że mając catering - nie umiesz sam jeść, całe życie nie bę∂ziesz z cateringu korzystał, ani też liczył kalorii, choć wagi zawsze warto używać, szczególnie do odmierzania tłuszczów. Do tego keto - nie wiem, ale bez względu na to jak każdy jest zajarany jest niewielki odsetek osób, które szczerze
  • Odpowiedz