Wpis z mikrobloga

#kiszak wyczuwam ciszę na tagu. Jednak wielką czystka na YT dała owoc. Niestety wydaje mi się że kiszak oczyści swoje osrane jak zlew Amandy imię :(
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kwdk: pewnie ze tak. Internet ma krótka pamięć. Co z tym zrobisz, nic nie zrobisz ¯\(ツ)/¯ To chyba dobrze ze tag cichnie kiedy nie ma do czego się p-------ć. Martwił bym się gdyby walkowano ciągle na sile typa bo śmierdziało by to faktycznie osobista uraza i obsesja a nie krytyka
  • Odpowiedz
@kwdk: jak się wszyscy podniecali ile to teraz nowych kanałów wyrośnie i jak kiszakowi się wszystko czkawką odbiję to apelowałem o wstrzymanie się z hurraoptymizmem, bo podejrzewałem że nic takiego się nie wydarzy
  • Odpowiedz
@kwdk jezeli będzie coś nowego i konkretnego w temacie dupologów to robiłbym gnioty, że aż miło, ale jak mam setny raz robić film typu narcyz jest narcyzem którego zawrotna kara 10k nie skłoniła do refleksji a poza tym wali kake do zlewu to mi się nie chce
  • Odpowiedz
@kwdk: Nie da się ciągnąć jednej dramy w nieskończoność, moim zdaniem to już i tak stawało się męczące i musiało się niedługo skończyć.
  • Odpowiedz
@kwdk: naaah, nie pierwszy i nie ostatni raz - zresztą wiele screenów i tak dalej dokumentuje poczynania.

Spokooo, potem przychodzi areczek i dowala do pieca, potem ktos inny, by na koncu szef wszystkich wszystkich szefów ejkejej "nie mam bidetu, wiec uzywam zlewu" d--------i do pieca. Tez nie ma sensu na zapętleniu spamić tym samym - to jest ten sam case co z "merytoryką na tagu" - no ile razy mielismy
  • Odpowiedz
Nic tylko za obecny stan rzeczy podziękować Rockowi, który rzucił kiszakowi linę ratunkową, gdy świadomość jakim jest człowiekiem, zaczęła przebijać się do szerszego grona.
@niesepomoc nie wiem czy coś jeszcze ciekawego wyjdzie na ludologicznych przydupasów. Spec od skradanek okazał się kolesiem co w sumie nie gra w skradanki a swoją "specjalizację" sobie zwizualizował. Natomiast arcyrzetelny recenzent ledwie do połowy gry przechodzi. Skoro po czymś takim nic się nie ruszyło, to już
  • Odpowiedz
@kwdk jaki internet zapomina, skoro tu głównie kilkanaście osób jedynie w bardzo słaby sposób hejtuje kiszaka, a on sam ma ogromne zasięgi i mocne community... liczby... ale zgadzam się z tym co napisałeś. Gdyby ludzie tu na tagu mieli więcej charyzmy.... to trudno byłoby mu zamieść pod dywan te jego wysrywy, mam zapisane kilkadziesiąt filmów które dał na prywatny, ale niestety nieudało mi się pobrać wszystkiego. Z kanału GujeGoji zaczęły również
  • Odpowiedz
@Konwergencja: tak szczerze, to nic co wyszło w trakcie i po wybuchu popularnosci tego tagu, nie dziwi starych bywalców xd. Wiadomym było, że do samego źródła nic nie dotrze już po konfrontacjach z zakolakusem i węzojadem tu na wykopie.

I tu nie chodzi nawet o kolekcjonowanie czy śledzenie w nadziei, że cos wiecej wypłynie i się w końcu na "gupi ryj w--------o" - nie, niech sobie funkcjonują, bo tu nie
  • Odpowiedz
@kto-wie-ten-wie32: nie zdążyłem przeczytać bo moderacja usunęła. Pewnie był to kreatywny komentarz tak jak super kanał zrobiony przez mega kreatywnego Maciusia [płacz płacz płacz oooo zrobiłbym dużo filmów mam dużo pomysłów ale po co jak zły Kiszak znów może to usunąć o na boga (lament boży kononowicza) jestem męczennikiem takim kreatywnym] z filmami od ludzi przez innych wykopkowiczów. Ile tam u ciebie na chacie musiało się już chusteczek w ostatnim
  • Odpowiedz