Wpis z mikrobloga

Kolega chce kupić sobie Octavie III. Dzisiaj pojechaliśmy popatrzeć trzy sztuki z rocznika 2015-2016. Wszystkie z rdzą, serio te samochody są tak słabo zabezpieczone, że wychodzi rdza po 10 latach? Ja mam volvo s60 II 15 letnie, zmęczone już na zewnątrz mocno, ale zero jakiejkolwiek rdzy. Nawet moja mama co jeździ punto też 15 letnim, gdzie jest obtrącone z każdej strony nie rdzewieje. Auta po 2010 roku tak poszły w dół na jakości? Ja rozumiem jeszcze volvo, ze to marka wyżej jest niż skoda, ale kurczę fiat, a ten fiat w lepszej kondycji blacharskiej jest niż te skody co patrzyliśmy, a nie patrzyliśmy na najtańsze oferty. #motoryzacja #skoda
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KociTata: audi b8 z 2008 roku co ziomeczek ma musiałby wydać z 15k na blacharza żeby całą rdzę mu usunął jaką ma. Znajoma z pracy 3 letniego Hyundaia ma i już nalot pod spodem widać. Więc tak , samochody po 2010roku to już guano
  • Odpowiedz
@Zielonkazdr niektore marki odpuszczaj konserwacje i nie ma sie co dziwic ze rdzewieja, mazda, kia, hyundai, toyota, kilkuletnie auta rdzewieja na łaczeniach blach, corolla i yaris cross maja czesto rdze pod tylnym zderzakiem juz w momencie wyjazdu z salonu
  • Odpowiedz
  • 0
@rafal_13: no to powiem Ci, że skoro tak jest to ja nie wiem na co zamienię swoje wysłużone volvo za rok, które już bym chciał na prawdę zmienić na coś młodszego. Dalej podam przykład, mój wujek ma RAV4 z 2008 roku sprowadzona z Kanady, to ta dłuższa wersja Ravki, 2008 rok, a tam nic nie wychodzi na blacharce, a tu taka przykładowa skoda i już rdza w 10 letnim aucie.
  • Odpowiedz