Aktywne Wpisy

maikeleleq +4

al0sh 0
#primemma Witam, na mojej wiosce organizowany jest festyn charytatywny gdzie będzie parę luźnych walk boks/k1. Zgłosiłem się bo to fajna inicjatywa ale mam walczyć z chłopakiem 15 lat młodszym co coś tam trenuje. Trochę wstyd byłoby przegrać z jakimś wychudzonym gówniarzem a potem go na ulicy mijać. Znacie może jakieś szybkie sposoby na poprawę kondycji?

Dla żartów w internecie ludzie zaczęli pisać o "heteropropagandzie", przerobiono nawet słynną pastę o wnuczce która musiała oglądać nachalną propagandę. Są to oczywiste żarty i ironie które nawiązują do dram i komentarzy oburzonych ludzi na poprzednie filmy Disneya gdzie na 2-3 sekundy było widać całujące się kobiety. Ot, taki prztyczek w nos.
Co natomiast zrobił autor kanału 300Kultura? Wziął sobie te pisane dla żartów komentarze, sprzedał je jako prawdziwe i poważne, a całą historię sprzedał jako prawdziwe oburzenie lewaków i bojkot na tą animację.
I najgorsze jest to, że jego widownia to łyknęła i dosłownie nikomu nie przeszło przez myśl czytając te żartobliwe teksty, że są one dla żartów.
Jeżeli ktoś kiedykolwiek powie mi, że grifterzy kulturowi pokroju Kiszaka czy Arkadikussa wcale nie podsycają negatywnych emocji, że oni wcale nie prowadzą celowo do polaryzacji a jedynie komentują rzeczywistość, to pokażę mu ten materiał.
#kiszak #bekazludologow #youtube
źródło: 580547331_1469036278561846_988506682610005520_n
Pobierz@Thadeusss77: zarabianie na amebach to zawsze był najłatwiejszy pieniadz.
Akurat ten to jest dzban pierwszej wody xD