@El_Fenomeno: Trochę może mieć racji, mnie ostatnio zszokowało jak postarzać mogą same włosy - baba przede mną w sklepie ostrzyżona jak ta po prawej na zdjęciu i te włosy spalone rozjaśniaczem na żółtko, z automatu 40+ lat, potem rozpoznaję po twarzy, że kojarzę ją z równoległej klasy z gimnazjum xD
@Mega_Smieszek: Jestem trochę młodszy, jednak rozumiem kontekst. Choć ostatnio miałem sytuacje, że zobaczyłem koleżankę i nie było widać po niej PESELu. Zacząłem obczajać z każdej strony i okazało się, że ma bardzo podobną, choć dziesięć lat młodszą siostrę.
@El_Fenomeno: ja tam nie powiem, ale moj ojciec ma prawie 60 lat a dopiero jakies male zmarszczki sie u niego pojawiaja przy oku. Tak to wygląda dla mnie jak wyglądał zawsze, a jak widze niektore kobiety 25 co wygladaja jak zmarnowana 50 po chlaniu to iks de
Tak Ci się tylko wydaje, w rzeczywistości wyglądasz tak samo staro jak baba po prawej ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■
@El_Fenomeno: Nie, nie wydaje mu sie. Żadna nowość, ze faceci się wolniej starzeją (ale wiadomo trzeba zasimpowac kiedy sie da). A w Polsce i tak faceci sa jeszcze dość zaniedbani. Ostatnio w grupie ze szkoły sie spotkalim to sie właśnie śmialiśmy, ze kiedyś lataliśmy
@Coopshtyl Ale jest to stereotypowa bzdura. Mężczyźni starzeja się gorzej znacznie przez testosteron który zwiększa wydzielanie sebum, powoduje łysienie już w wieku około 20 lat dzięki DHT, powiększa pory, zwiększa trądzik i same zmarszczki, cera jest bardziej czerwona, mężczyźni mają większą skłonność do tycia w obrębie trzewi niż kobiety. Wystarczy się rozejrzeć po ulicy i się przypatrzeć na teksturę twarzy, kobiety mają zwykle bardziej gładką cerę, 0 trądziku mniej zaczerwień, małe
źródło: temp_file8315466493547874080
Pobierzźródło: temp_file2969570147053662431
Pobierzźródło: temp_file8450779921916860628
Pobierzźródło: ac7vxe
Pobierz@El_Fenomeno: Nie, nie wydaje mu sie. Żadna nowość, ze faceci się wolniej starzeją (ale wiadomo trzeba zasimpowac kiedy sie da). A w Polsce i tak faceci sa jeszcze dość zaniedbani. Ostatnio w grupie ze szkoły sie spotkalim to sie właśnie śmialiśmy, ze kiedyś lataliśmy
@a_ja_kocham_rewolucje: owszem, tylko brak wlosow i zakola ktore wystopuja u wielu facetow po 30. postarzaja jeszcze bardziej ;)
źródło: 1000005537
Pobierzźródło: jlo
Pobierz@CJzSanAndreas:
Mężczyźni starzeja się gorzej znacznie przez testosteron który zwiększa wydzielanie sebum, powoduje łysienie już w wieku około 20 lat dzięki DHT, powiększa pory, zwiększa trądzik i same zmarszczki, cera jest bardziej czerwona, mężczyźni mają większą skłonność do tycia w obrębie trzewi niż kobiety.
Wystarczy się rozejrzeć po ulicy i się przypatrzeć na teksturę twarzy, kobiety mają zwykle bardziej gładką cerę, 0 trądziku mniej zaczerwień, małe