Aktywne Wpisy
jacek7921 +1
Słuchajcie mam taki problem mama nie pozwala mi zostawać na na noc do dziewczyny może by nie było w tym nic dziwnego, gdyby nie to że za kilka miesięcy kończę 35 lat. Ona mieszka 150 km ode mnie i i nawet nie opłaca się wracać czasami, ale specjalnie jadę do domu zamiast zostać u Niej, bo mama wydzwania. Teraz byłem w sobotę i specjalnie wracałem do domu żeby rano w niedziele znowu

SystemHalted2_0 +237
źródło: temp_file5157770095813042508
Pobierz

@Kosmiczny-Duch no jednak miałem rację, że to ty Stabilizator. :D Pięknie się ujawniłeś nam tu wszystkim. Ciężko wytrzymać na banie?
@Moderacja to normalne mieć 2 konta tak?
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Moderacja brawo.
@WH40K: 2 pety
ten chociaż bana dostał, a ten rusek @Szinako czy jak on tam ma przyznał się sam, że ma obywatelstwo rosyjskie i kałmuk normalnie może postować na wykopie.
A na pikabu.ru takie konta od razu by zleciały, fajnie @wykop że pozwalacie się orkom wypowiadać
PobierzTak zapewne wygląda Metris, @Szinako i @Kosmiczny-Duch czyli @Stabilizator
@szafoski3: w cs2, ale gram rzadko, tylko żeby skrzynkę wydropić i gram wingmany (2vs2) więc często na ruska trafiam, to trolluje im gierki. Najlepsze, że często orki mają ping 70-200 więc od razu wiadomo, że z muchosrańska grają.
Tych petów wyżej też bym zapytał o ping w gierkach jak grają, ciekawi mnie jaki będą mieć jak im wczyta w csie
@d4wid: heuehhehe, czyli ja siedzę 24/7 na wykopie i w dwa lata mam 12 tysięcy akcji na wykopie. Ty zrobiłeś 200 tysięcy akcji w 8 lat xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Ale z ciebie śmieszny przegrywek. Masz chyba IQ mniejsze od numeru buta skoro poruszasz taki temat będąc wykopowym 8 letnim przegrywem.
@d4wid: o k*wa xD
Pobierz