Wpis z mikrobloga

@szafoski3: Stabi to kacapski śmieć. Tolerowanie jego i koniasza przez moderację urąga ludzkiej godności.

@WH40K: 2 pety

ten chociaż bana dostał, a ten rusek @Szinako czy jak on tam ma przyznał się sam, że ma obywatelstwo rosyjskie i kałmuk normalnie może postować na wykopie.
A na pikabu.ru takie konta od razu by zleciały, fajnie @wykop że pozwalacie się orkom wypowiadać
  • Odpowiedz
@d4wid: Przyznałem też, że spaliłem rosyjski paszport i mam polskie obywatelstwo od 14 lat, no ale tej części historii już zapomniałeś przywołać.
  • Odpowiedz
@d4wid Łap plusa mordo. W jakiego CS grasz ?

@szafoski3: w cs2, ale gram rzadko, tylko żeby skrzynkę wydropić i gram wingmany (2vs2) więc często na ruska trafiam, to trolluje im gierki. Najlepsze, że często orki mają ping 70-200 więc od razu wiadomo, że z muchosrańska grają.

Tych petów wyżej też bym zapytał o ping w gierkach jak grają, ciekawi mnie jaki będą mieć jak im wczyta w csie
  • Odpowiedz
a ja przyznałem, że siedzisz tu 24/7 i nasrałeś 7k komentarzy w 2 lata kałmuku( ͡° ͜ʖ ͡°)

@d4wid: heuehhehe, czyli ja siedzę 24/7 na wykopie i w dwa lata mam 12 tysięcy akcji na wykopie. Ty zrobiłeś 200 tysięcy akcji w 8 lat xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Ale z ciebie śmieszny przegrywek. Masz chyba IQ mniejsze od numeru buta skoro poruszasz taki temat będąc wykopowym 8 letnim przegrywem.
  • Odpowiedz